Τέλειο… τέλος για τον Τόρες

Οι οπαδοί τον αποχαιρέτισαν με ένα υπέροχο κορεό, η ομάδα αγωνίστηκε με ειδική φανέλα προς τιμήν του και ο Φερνάντο Τόρες ήταν με τη σειρά του... κύριος στο «αντίο» του στην Ατλέτικο, σκοράροντας και τα δύο τέρματα στο 2-2 με την Εϊμπάρ.

Οι οπαδοί τον αποχαιρέτισαν με ένα υπέροχο κορεό, η ομάδα αγωνίστηκε με ειδική φανέλα προς τιμήν του και ο Φερνάντο Τόρες ήταν με τη σειρά του… κύριος στο «αντίο» του στην Ατλέτικο, σκοράροντας και τα δύο τέρματα στο 2-2 με την Εϊμπάρ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Κίκε στο 35′, αλλά ο «Ελ Νίνιο» στο 42′ ισοφάρισε για τους «ροχιμπλάνκος» και… σήκωσε στον αέρα το «Μετροπολιτάνο». Ο Τόρες σκόραρε και στο 60′ οδηγώντας προσωρινά την Ατλέτικο στην ανατροπή, αλλά ο Ερναντέζ αποβλήθηκε στο 63′ με δεύτερη κίτρινη και η Εϊμπάρ εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και με τον Πένια στο 70′ ισοφάρισε.

Μπορεί στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ ο σπουδαίος Ισπανός επιθετικός να μην το χάρηκε όσο θα ήθελε αφού αγωνίστηκε για λίγα δευτερόλεπτα, αλλά απόψε, την τελευταία αγωνιστική της σεζόν και στο φινάλε του στην ομάδα της καρδιάς του, ήταν η βραδιά του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.