Εξελίσσονται οι Ντένβερ Νάγκετς (video)

Η διοίκηση των Ντένβερ Νάγκετς προχώρησε σε ριζική ανανέωση των εμφανίσεων της ομάδας, αλλά και του logo, το οποίο αυτές θα φέρουν από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Θωμάς Ναλμπάντης
07/06/2018 • 09:10
Η νέα φανέλα των Ντένβερ Νάγκετς
  • shares
Η διοίκηση των Ντένβερ Νάγκετς προχώρησε σε ριζική ανανέωση των εμφανίσεων της ομάδας, αλλά και του logo, το οποίο αυτές θα φέρουν από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Όπως τονίζουν οι ιθύνοντες της αμερικανικής ομάδας, οι αλλαγές αυτές έρχονται στο πλαίσιο της «εξέλιξης», στην οποία θέλουν να μπει η ομάδα τους τα επόμενα χρόνια. Οι νέες εμφανίσεις είναι εμπνευσμένες από την εποχή που η ομάδα του Ντένβερ αγωνίζονταν στο ΑΒΑ με το όνομα Rockets.

Οι δυο εμφανίσεις θα είναι μπλε, ενώ η τρίτη θα είναι λευκή με κόκκινα γράμμα. Όπως τονίζουν οι υπεύθυνοι της ομάδας, η επιλογή των χρωμάτων της τρίτης εμφάνισης έγινε για να τιμηθεί το Κολοράντο, το οποίο μεταφράζεται από τα ισπανικά σε «κόκκινο χρώμα». Εντός των επομένων εβδομάδων θα παρουσιαστεί και η τέταρτη εμφάνιση της ομάδας.

Οι σχετικές φωτογραφίες και τα βίντεο της παρουσίασης:

Γράψτε το σχόλιο σας...
17/07/2019 • 07:03

Πρόκριση μέσω γκολ και λεπτομερειών σε Βουλγαρία, Σουηδία και Μαυροβούνιο (video)

Θεαματικά παιχνίδια περιμένουμε σε Βουλγαρία.Μαυροβούνιο και Στοκχόλμη όπου τα σκορ της περασμένης εβδομάδας αφήνουν ανοιχτά τα ενδεχόμενα πρόκρισης. Τα γκολ των αουτσάϊντερ δίνουν καλές τιμές σε αναμετρήσεις του Σκωτσέζικου Λιγκ Καπ