Εξελίσσονται οι Ντένβερ Νάγκετς (video)

Η διοίκηση των Ντένβερ Νάγκετς προχώρησε σε ριζική ανανέωση των εμφανίσεων της ομάδας, αλλά και του logo, το οποίο αυτές θα φέρουν από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Θωμάς Ναλμπάντης
07/06/2018 • 09:10
Η νέα φανέλα των Ντένβερ Νάγκετς
  • shares
Η διοίκηση των Ντένβερ Νάγκετς προχώρησε σε ριζική ανανέωση των εμφανίσεων της ομάδας, αλλά και του logo, το οποίο αυτές θα φέρουν από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Όπως τονίζουν οι ιθύνοντες της αμερικανικής ομάδας, οι αλλαγές αυτές έρχονται στο πλαίσιο της «εξέλιξης», στην οποία θέλουν να μπει η ομάδα τους τα επόμενα χρόνια. Οι νέες εμφανίσεις είναι εμπνευσμένες από την εποχή που η ομάδα του Ντένβερ αγωνίζονταν στο ΑΒΑ με το όνομα Rockets.

Οι δυο εμφανίσεις θα είναι μπλε, ενώ η τρίτη θα είναι λευκή με κόκκινα γράμμα. Όπως τονίζουν οι υπεύθυνοι της ομάδας, η επιλογή των χρωμάτων της τρίτης εμφάνισης έγινε για να τιμηθεί το Κολοράντο, το οποίο μεταφράζεται από τα ισπανικά σε «κόκκινο χρώμα». Εντός των επομένων εβδομάδων θα παρουσιαστεί και η τέταρτη εμφάνιση της ομάδας.

Οι σχετικές φωτογραφίες και τα βίντεο της παρουσίασης:

Γράψτε το σχόλιο σας...
14/11/2018 • 08:31

Για το γόητρο παίζει η Νοτς Κάουντι. Για το θέαμα το ματς στην Ισλανδία

Για το πληγωμένο της γόητρο θα παίξει απόψε η Νοτς Κάουντι κόντρα στην ανώτερη αλλά και νευρική Ντόνκαστερ.Σε πιο επιφυλακτικούς ρυθμούς περιμένουμε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο για το κύπελλο Ελλάδος

14/11/2018 • 10:51