Δημητρέλος: «Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»

Αποφασισμένος να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις την ΑΕΚ, εμφανίζεται ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Αποφασισμένος να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις την ΑΕΚ, εμφανίζεται ο Ανδρέας Δημητρέλος. Ο νέος πρόεδρος της Ένωσης τόνισε πως θέλει να εμπνευστεί ο ενωστίκικος κόσμος, ώστε να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας από εδώ και στο εξής. Ο Δημητρέλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3».

Αρχικά, δήλωσε: «Δέχτηκα να μπω σε αυτή τη διαδικασία για τους λόγους τους οποίους έχω πει. Κάποιον άλλο δεν θα τον συμβούλευα να το κάνει. Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι. Αν δεν αναλάβουν ευθύνες δεν θα υπάρχει αύριο» τόνισε αρχικά».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Αν δεν αναληφθούν οι ευθύνες που πρέπει ή δεν βρεθεί κάποιος επενδυτής δεν θα αφήσω αυτή τη βόμβα να σκάσει στα χέρια μου, θα παραιτηθώ. Αν δεν βρούμε λύση μέχρι τις 10-15 Μαρτίου… Είναι πολύ δύσκολο για να βρεθεί επενδυτής και γι’ αυτό είμαι ελαφρώς απογοητευμένος σε αυτή τη φάση. Αλλά δεν θα ήθελα ποτέ να μπει η ΑΕΚ από τώρα σε διοίκηση Πρωτοδικείου. Θεωρώ ότι είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα».

Για το αν έχει κάτι να πει στον κόσμο της ΑΕΚ «Πρέπει να εμπνεύσουμε στον ενωσίτικο κόσμο εμπιστοσύνη, κάτι που έχει χαθεί. Δεν θα καλέσω πάλι τον λαό. Πρέπει να γίνει κάτι και από άλλους ανθρώπους, ώστε να δημιουργήσουν αυτό το έρεισμα».

Κλείνοντας, τόνισε «Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάτι ανακοινώσιμο. Πιστεύω ως το τέλος της άλλης εβδομάδας θα έχουμε οριοθετήσει ποια θα είναι η βοήθεια που θα έχουμε για τους στόχους μας. Το 2017 είναι το χρονικό διάστημα που έχει δοθεί να εξοφληθούν τα χρέη. Μέχρι να εξοφλήσει η ΑΕΚ στην εφορία δεν μπορεί να γίνει τίποτα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.