Οι Σίξερς προσέλαβαν εταιρεία για να ερευνήσουν τον Κολάντζελο!

Η διοίκηση των Φιλαδέλφεια 76ερς αποφάσισε να προσλάβει την νομική εταιρεία Paul/Weiss προκειμένου να διερευνηθεί το σκάνδαλο που έχει φέρει τον πρόεδρο Μπράιαν Κολάντζελο να έχει στον έλεγχο του λογαριασμούς στο Twitter με τους οποίους διέρρεε ευαίσθητες πληροφορίες της ομάδας.
Χρήστος Καούρης
04/06/2018 • 22:16
Ο Τζέρι Κολάντζελο
  • shares
Η διοίκηση των Φιλαδέλφεια 76ερς αποφάσισε να προσλάβει την νομική εταιρεία Paul/Weiss προκειμένου να διερευνηθεί το σκάνδαλο που έχει φέρει τον πρόεδρο Μπράιαν Κολάντζελο να έχει στον έλεγχο του λογαριασμούς στο Twitter  με τους οποίους διέρρεε ευαίσθητες πληροφορίες της ομάδας. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ringer.com, ο Κολάντζελο έκανε πολλά περισσότερα, ασκώντας κριτική στους παίκτες της ομάδας του αλλά και διαρρέοντας πιθανές αλλαγές στο ρόστερ. Η εικόνα των Σίξερς έχει ήδη πληγεί σημαντικά από τις αποκαλύψεις, ειδικά σε μια εποχή που η Φιλαδέλφεια θα ήθελε πολύ να προσελκύσει έναν ελεύθερο παίκτη πρώτης γραμμής (Λεμπρόν Τζέιμς, Πολ Τζορτζ) και η κίνηση αυτή έχει πιθανότατα στόχο να καθαρίσει το τοπίο. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/11/2018 • 08:00

Με κίνητρο στα δύσκολα η "γαλανόλευκη". Ματς για γκολ σε Κροατία, Αγγλία

Η Ελλάδa και η Αυστρία θέλουν τη νίκη και με βάση το κίνητρό τους μπορούν να τα καταφέρουν. Ματς για γκολ περιμένουμε στο Βέλγιο, στην Κροατία και στην φιλικά αναμέτρηση της Αγγλίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες

14/11/2018 • 10:51