Νέος πρόεδρος ο Δημητρέλος

Ο Ανδρέας Δημητρέλος είναι από την Παρασκευή ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, με το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο να παραμένει το ίδιο.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος είναι από την Παρασκευή ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο Δημητρέλος θα καθίσει στον προεδρικό θώκο της Ένωσης έως τις 30 Ιουνίου. Το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο θα παραμείνει ίδιο με αυτό της προεδρίαw του Σταύρου Αδαμίδη, ο οποίος αποχώρησε από την Ένωση.


Ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ  βρέθηκε στη γενική συνέλευση της ΠΑΕ στα Σπάτα και κάθισε δίπλα στον Σταύρο Αδαμίδη, ενώ στην αίθουσα βρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. της ΠΑΕ, ο Μιχάλης Τροχανάς, ο Γιάννης Βούρος, ο Χάρης Κοσμάτος, ο Μάκης Κασνακίδης και μικρομέτοχοι.


Μερίδα των τελευταίων εξαπέλυσε λεκτική επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς στον Σταύρο Αδαμίδη, κατηγορώντας τον για τα πεπραγμένα της θητείας του.


Ο απερχόμενος πρόεδρος δεν έδωσε συνέχεια, λέγοντας μόνο “σας επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς”.


Έξω από τις εγκαταστάσεις των Σπάτων είχε αναρτηθεί ένα πανό του κλαμπ «Πειρατές του ονείρου», το οποίο έγραφε: «Έντεκα (σε αριθμό πάνω σε φανέλα της ΑΕΚ) λόγοι για να πληρώσετε τα χρέη σας, 2004 αιτίες να φύγετε».


Ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε αμέσως μετά την εκλογή του: «Είμαι κατεστραμμένος, διέλυσα το σπίτι μου και την οικογένειά μου. Καταστράφηκα οικονομικά και μπαίνω μπροστά μόνο ως μεταβατικός. Η ΑΕΚ δεν έπρεπε να πάει σε πρωτοδικείο»


Από την πλευρά του, ο Γιάννης Βούρος τόνισε: «Η ΑΕΚ είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Αυτό που έγινε σήμερα μας γεμίζει αισιοδοξία. Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας όλοι, για να φτάσουμε σε έναν διάδρομο, που δεν θα είναι σκοτεινός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.