Καμιά ελπίδα για Ακόστα

Οι όποιες ελπίδες είχε ο Νόε Ακόστα για συμμετοχή στο κυριακάτικο ματς με την Ξάνθη στα Πηγάδια, εκμηδενίστηκαν.

Οι όποιες ελπίδες είχε ο Νόε Ακόστα για συμμετοχή στο κυριακάτικο ματς με την Ξάνθη στα Πηγάδια, εκμηδενίστηκαν, μετά την αδυναμία του να λάβει μέρος στην προπόνηση του Αρη, που διεξήχθη, τελικά, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες στο Ν. Ρύσιο. Ο Ισπανός αριστερός χαφ, ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, στέλνοντας ουσιαστικά μήνυμα «αντικατάστασης» στον Μανουέλ Μασάδο, ενόψει Ξάνθης.

Ετσι ο Πορτογάλος τεχνικός κοιτάζει ήδη τις εναλλακτικές που έχει στη διάθεσή του για την αριστερή πτέρυγα, όπως για παράδειγμα του Γιώργου Κατίδη, του Κάρλος Τόχα (εφόσον είναι απολύτως καλά), του Κώστα Καπετάνου, ακόμη και του Καρίμ Σολτάνι!

Η τελευταία δυνατή προπόνηση της Παρασκευής, θα κρίνει πολλά, αναφορικά με τον άνθρωπο που θα κληθεί να καλύψει το κενό του πετυχημένου Ακόστα ο οποίος αναμφίβολα αποτελεί την αποκάλυψη των τελευταίων παιχνιδιών του Αρη.

Σίγουροι απόντες για την Ξάνθη είναι οι τιμωρημένοι Γιαννιώτας, Καζναφέρης και οι τραυματίες Παπαστεριανός (ξεκίνησε τρέξιμο), Σηφάκης. Ερωτηματικό είναι ο Νάτσο Γκαρσία που εδώ και καιρό, δηλώνει έτοιμος για ποδοσφαιρική μάχη. 

Στο μεταξύ στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης βρίσκονται τα 1300 εισιτήρια που έστειλε η Ξάνθη για την αναμέτρηση της Κυριακής και αυτό που απομένει είναι η σχετική ανακοίνωση, προκειμένου να ξεκινήσει η διάθεσή τους, στους φίλους της ομάδας.  

Δια χειρός Μιχαλήτσου

Από τα χέρια του Γιάννη Μιχαλήτσου, θα παραλάβει την Παρασκευή στις 2 το μεσημέρι, το βραβείο του MVP της 19ης αγωνιστικής, ο Νέρι Καστίγιο, απόρροια της εμφάνισης που πραγματοποίησε και τω δύο τερμάτων που πέτυχε στο ματς με τον Λεβαδειακό. Θα έλεγε κανείς πως πρόκειται για την καλύτερη δυνατή επιλογή, δεδομένου πως στο πρόσωπο του Μιχαλήτσου, ο Μεξικανός, βρήκε το στήριγμα που έψαχνε την εποχή του αποκλεισμού του από τις υποχρεώσεις του Αρη.         


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.