Τσέλιος: «Μεγάλος γκολτζής ο Κάιπερς»

Ο Ηλίας Τσέλιος χαρακτήρισε τον Ούγκο Κάιπερς ως έναν μεγάλο γκολτζή, ο οποίος είναι έτοιμος να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του.

Ο Ηλίας Τσέλιος χαρακτήρισε τον Ούγκο Κάιπερς ως έναν μεγάλο γκολτζή, ο οποίος είναι έτοιμος να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του. Ο νεαρός Έλληνας μέσος του Εργοτέλη μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βέλγο συμπαίκτη του και τόνισε πως ίσως χρειαστεί λίγο χρόνο προσαρμογής στα Σπάτα, αν τελικά ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του στην ΑΕΚ.

Αρχικά, ο Τσέλιος δήλωσε στην εφημερίδα «Ώρα για Σπορ»: «Τα 22 γκολ σε 30 ματς δείχνουν την ικανότητά του στο σκοράρισμα. Πρόκειται για μεγάλο γκολτζή. Δεν είναι εύκολο για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή να βάλει τόσα πολλά γκολ. Ο ίδιος έχει βοηθήσει τον Εργοτέλη και η ομάδα τον ίδιο. Ο Εργοτέλης δημιουργεί πολλές ευκαιρίες και έχει τη δυνατότητα να παίρνει πλεονεκτικές θέσεις και να σκοράρει. Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει σημειώσει ακόμη περισσότερα γκολ».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είναι κλασικός Βορειοευρωπαίος ποδοσφαιριστής σε θέματα χαρακτήρα και συμπεριφορά. Είναι απόλυτος επαγγελματίας, δεν έχει δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα».

Τέλος, ο μέσος του Εργοτέλη υπογράμμισε: «Θα χρειαστεί λίγο χρόνο στα Σπάτα. Μην ξεχνάμε πως η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια και ομάδα επιπέδου Champions League. Η διαφορά με τον Εργοτέλη είναι τεράστια. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι ένας πολύ ταλαντούχος κι εξελίξιμος ποδοσφαιριστής που θα μπορούσε στο μέλλον να κάνει σπουδαία πράγματα στην ΑΕΚ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.