Φυτανίδης: «Θέλουμε και πάλι τελικό»

Στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος στοχεύει και εφέτος ο Ατρόμητος, σύμφωνα με τον Σωκράτη Φυτανίδη.

Στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος στοχεύει και εφέτος ο Ατρόμητος, σύμφωνα με τον Σωκράτη Φυτανίδη. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής υπογράμμισε πως δεν αλλάζει τα όσα δήλωσε μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ μίλησε και για το γκολ που σημείωσε στην Τούμπα. Ο Φυτανίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το γκολ του στην Τούμπα: «Σίγουρα ήταν ένα τυχερό γκολ. Δεν παύει όμως να είναι το γκολ που μας έδωσε πνοή και την δυνατότητα να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην παράταση. Ίσως να είναι το γκολ που θα μας δώσει την δυνατότητα να διεκδικήσουμε την συμμετοχή μας στον τελικό».

Για τη σημασία του: «Σίγουρα και το ψυχολογικό κομμάτι έπαιξε ρόλο. Η ψυχολογία των παικτών του ΠΑΟΚ έπεσε πολύ και μαζί με την δική τους και αυτή των φιλάθλων που βρισκόντουσαν στο γήπεδο. Μπήκαμε με περισσότερη δύναμη στην παράταση και πετύχαμε ένα πολύ ωραίο γκολ με τον Μπρίτο που μας έδωσε και την πρόκριση».

Για τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης: «Δεν έχω αλλάξει γνώμη για ότι είπα. Στην φάση με τον Τάτο ήμουν δίπλα. Ρώτησα τον διαιτητή και μου είπε πως έβγαλε κάρτα για θέατρο και όχι για κάτι που είπε ο Τάτος. Αν είχε δοθεί χέρι στο ξεκίνημα της φάσης δεν θα είχε γίνει τίποτα. Ίσως να είναι πέναλτι γιατί είμαι σε κοντινή απόσταση και βλέπω ένα τράβηγμα. Περισσότερο πέναλτι ήταν αυτό του Μήτρογλου. Είναι πεντακάθαρη φάση για πέναλτι η οποία δεν δόθηκε. Δεν υπάρχει περίπτωση πέναλτι στην φάση του Δημούτσου με τον Πιπίνη. Δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι που μας αφήνει δυσαρεστημένους. Όχι μόνο για την διαιτησία, αλλά και για την δική μας απόδοση. Η απόδοσή μας ήταν πολύ κακή και λόγω της κούρασης αλλά και λόγω της κακής αντιμετώπισης που είχαμε για το παιχνίδι. Δεχτήκαμε ένα γκολ από δικό μας λάθος. Από εκεί και πέρα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού είχαμε την κατοχή, η οποία ήταν ανούσια και δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα που θα μας έδινε την ισοπαλία. Δεν λέω πως έπρεπε να κερδίσουμε. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να χάσουμε. Ήταν ένα παιχνίδι που μπορούσε να λήξει ισοπαλία».

Για το αν επηρέασε την ομάδα η ήττα από τους Αρκάδες: «Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι δυνατότητες έχουμε. Ξέρουμε ότι παίξαμε άσχημα και πως δεν βγάλαμε στο γήπεδο τα στοιχεία που έχουμε βγάλει σε μεγαλύτερα και σε δυσκολότερα παιχνίδια. Πάμε στο επόμενο παιχνίδι με σκοπό να παίξουμε πρώτα απ’ όλα καλό ποδόσφαιρο και να ισοσταθμίσουμε τις βαθμολογικές απώλειες που είχαμε σε αυτό το παιχνίδι. Είμαστε μια ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε και ένα παιχνίδι λιγότερο από τους αντιπάλους που βρίσκονται ακριβώς από πάνω μας. Οπότε είναι στο χέρι μας να επανέλθουμε στην πρώτη 5άδα».

Για το αν οι αγώνες του Κυπέλλου θα φέρουν επιπλέον κόπωση: «Καλώς ή κακώς αυτό έχει δημιουργήσει απαιτήσεις σε όλους μας. Έχει δημιουργήσει την αίσθηση ότι είμαστε μια καλή ομάδα. Στο σημείο που έχει φτάσει η ομάδα, δηλαδή να αποκλείσει δύο πολύ μεγάλες ομάδες όπως ο Άρης και ο ΠΑΟΚ, δίνουμε την εντύπωση πως είμαστε το φαβορί να πάμε στον τελικό. Δεν είναι κάτι που βαραίνει τα πόδια μας. Ξέρουμε τις δυνατότητες μας και αν είμαστε σοβαροί τα επόμενα δύο 90λεπτα, θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πάμε στον τελικό».

Για το αν ήταν τα πράγματα όπως τα περίμενε στον Ατρόμητο: «Σίγουρα πριν υπογράψω ζύγισα πολλά πράγματα και είχα πολλές προτάσεις στα χέρια μου, ακόμα και από μεγαλύτερη ομάδα. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα υγιής, με αγνό κόσμο και ωραία ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια. Αυτά που έχω συναντήσει και αυτά που ζω καθημερινά στη ομάδα είναι πολύ όμορφα. Δέχομαι την αγάπη του κόσμου. Περνάω όμορφα στον Ατρόμητο και παίζω ελεύθερα ποδόσφαιρο και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο με την απόδοσή μου. Πιστεύω πως διανύω μια από τις καλύτερες περιόδους στην καριέρα μου. Από την πλευρά μου εύχομαι να μπορέσω να ανταποδώσω στο κόσμο του Ατρόμητου αυτό που εισπράττω από αυτόν. Ίσως με μια κατάκτηση Κυπέλλου στον τελικό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.