Ντ’ Αντόνι: «Θα πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί»

Ο Μάικ Ντ’ Αντόνι τόνισε πως οι Χιούστον Ρόκετς δεν ήταν όσο σκληροί θα έπρεπε στον τρίτο τελικό της Δύσης και για αυτό γνώρισαν την ήττα 126-85.
Θωμάς Ναλμπάντης
21/05/2018 • 14:25
O Mάικ Ντ Αντόνι.
  • shares
Ο Μάικ Ντ’ Αντόνι τόνισε πως οι Χιούστον Ρόκετς δεν ήταν όσο σκληροί θα έπρεπε στον τρίτο τελικό της Δύσης και για αυτό γνώρισαν την ήττα 126-85. Ο τεχνικός των «ρουκετών» συμπλήρωσε πως οι παίκτες του θα πρέπει να ξεχάσουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και να παλέψουν για τη νίκη στο τέταρτο ματς.

Χαρακτηριστικά, ο Ντ’ Αντόνι δήλωσε: «Ήμασταν πολύ soft και δεν μπορείς να το κάνεις αυτό απέναντι στους Γουόριορς. Είναι πολύ καλή ομάδα για να παρουσιάσεις τέτοιο πρόσωπο απέναντί τους. Δεν βάλαμε τα σουτ, δεν βγάλαμε συνεργασίες και βρήκαν την ευκαιρία να αποκτήσουν καλό ρυθμό. Θα πρέπει να έχουμε κοντή μνήμη, να ξεχάσουμε ό,τι έγινε και να επιστρέψουμε σε δύο μέρες για να πάρουμε μια νίκη εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας...
23/05/2019 • 08:32

Φινάλε αγωνίας σε Ελβετία, Στουτγάρδη και Νταντί

Το κίνητρο μπορεί αν φέρει θέαμα και και γκολ στο Κρίενς και το Κιάσο της Ελβετίας ενώ στο Νταντί η Γιιυνάϊτεντ μπορεί να αξιοποιήσει το αβαντάζ της έδρας. Κάτι ανάλογο ισχύει ασφαλώς και στην αναμέτρηση της Στουτγάρδης όπουθ η τοπική ομάδα υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου.