Ανησυχία για τον Λέτο

Για μια ακόμα ημέρα ο Σεμπαστιάν Λέτο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Για μια ακόμα ημέρα ο Σεμπαστιάν Λέτο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα προσπαθήσει να προπονηθεί την Πέμπτη και αν τα καταφέρει θα τεθεί στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το ματς της 20ης αγωνιστικής. Σε διαφορετική περίπτωση θα μείνει εκτός αγωνιστικής.

Από εκεί και πέρα, ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε και ο Ρούντολφ, ενώ οι Κουίνσι και Μπουμσόνγκ ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας. Οι υπόλοιποι «πράσινοι» προπονήθηκαν κανονικά, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ζέσταμα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και δίτερμα. Όσοι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν στο ματς με τη Δόξα Δράμας, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Φερέιρα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει στην αναμέτρηση της Λιβαδειάς. Σημαντικές αλλαγές στο σχήμα ή στα πρόσωπα της ενδεκάδας δεν αναμένονται από τον Πορτογάλο τεχνικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.