Καρασαββίδης: «Ήθελε περισσότερα ο Μανωλάς»

Στις οικονομικές απαιτήσεις του Κώστα Μανωλά απέδωσε το «ναυάγιο» της μετεγγραφής του στην Έβερτον, ο Θεόφιλος Καρασαββίδης.

Στις οικονομικές απαιτήσεις του Κώστα Μανωλά απέδωσε το «ναυάγιο» της μετεγγραφής του στην Έβερτον, ο Θεόφιλος Καρασαββίδης. Όπως τόνισε η αγγλική ομάδα κινήθηκε άμεσα για την απόκτηση του παίκτη, όμως το θέμα «κόλλησε» λίγο πριν την ολοκλήρωση της μετεγγραφής. Ο Έλληνας μάνατζερ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τα όσα υποστήριξε ο Στέλιος Μανωλάς«Άκουσα με θλίψη τη συνέντευξη που έδωσε στον σταθμό σας ο Στέλιος Μανωλάς. Η όλη ιστορία έχει ξεκινήσει εδώ και πέντε μήνες. Είχα φέρει τους ανθρώπους της Έβερτον να δουν τον ποδοσφαιριστή και αυτό έγινε αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα. Φτάσαμε στο σημείο να γίνει μία πρόταση, αφού είχαν σχηματίσει καλή άποψη για την αξία του παίκτη. Αν αυτές οι διαδικασίες δεν αρέσουν στον Μανωλά, τότε τι να κάνουμε. Εγώ εκπροσώπησα την Έβερτον, με διάφορα έγγραφα, έστω και αν κάνουν για χαρτάκια ή. λαδόκολλές! Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν προφορικές, επίσημες και άλλου είδους προσφορές, δεν μπορούμε συνέχεια να στέλνουν με επίσημο χαρτί ή άλλο έγγραφο. Ζητήσανε κάποια πράγματα, τους προτείναμε κάποια πράγματα, τους κάναμε κάποια άλλη πρόταση. Έγινε μία άλλη ανεπίσημη πρόταση».

Για το που «κόλλησε» η μετεγγραφή: «Η ουσία ήταν ότι ο ποδοσφαιριστής ήθελε περισσότερα χρήματα από αυτά που του προσφέρθηκαν. Το θέμα ήταν καθαρά οικονομικό. Ο ποδοσφαιριστής ζητούσε μεγαλύτερο συμβόλαιο από αυτό που του προσφέρθηκε. Το ποσό που ζητούσε ο ποδοσφαιριστής ήταν πολύ μεγαλύτερο από εκείνο που τελικά του προσφέρθηκε. Εγώ έκανα μία συγκεκριμένη πρόταση, του πήγα τα πριμ που έχει η Έβερτον από το συμβόλαιο του Βέλλιου. Ο Μανωλάς ήξερε εδώ και πέντε μήνες ποιον εκπροσωπώ. Ο Ιταλός ατζέντης (σ.σ.: Φιοράντζερο Καλιμά) είναι συνέταιρός μου. Σε κάποια φάση δεν θέλησα να ενοχλήσω ξανά την οικογένεια Μανωλά. Για να μην βρεθώ εγώ στη μέση και έβαλα τον συνεταίρο μου. Ποτέ δεν ζήτησε εκείνος συγγνώμη για τη δική μου συμπεριφορά. Δεν έχω κανένα σκοπό και κανέναν λόγο να δείξω επίσημη εξουσιοδότηση ότι εκπροσωπώ τον Μανωλά».

Για το ενδιαφέρον της αγγλικής ομάδας: «Ο Κένι Μόγιες, αδερφός του γνωστού προπονητή, ήταν μαζί μας και μας ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της Έβερτον. Η συγκεκριμένη πρόταση ήταν γνωστή στην ΑΕΚ και τον ποδοσφαιριστή. Εμείς πήραμε άδεια από την ΑΕΚ για να μιλήσουμε με τον ποδοσφαιριστή. Όλοι ξέρουν σε τι κατάσταση είναι η ΑΕΚ αυτή την περίοδο και δεν μπορούσαμε να βρούμε κάποιον άνθρωπο να μιλήσουμε μαζί του. Τελικά πήραμε άδεια από την ΑΕΚ να μιλήσουμε με τον ποδοσφαιριστή. Ο λόγος που δεν παρουσιάσαμε επίσημη πρόταση στον ποδοσφαιριστή ήταν πως πρέπει να μελετήσουν αρχικά την αρχική προσφορά. Ήταν μία προφορική προσφορά και δεν μπορούμε συνέχεια να στέλνουμε επίσημη πρόταση. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα».

Για τη δική του εμπλοκή στη μετεγγραφή: «Προσωπικά δεν έχω ακόμα άδεια μάνατζερ, αλλά συνεργάζομαι με τον Ιταλό μάνατζερ Φιοράντζερο Καλιμά που έχει άδεια από τη FIFA. Στο ποδόσφαιρο είμαστε και ξέρουμε πως κινούνται οι τέτοιου είδους συζητήσεις. Δεν είπε κανείς ότι το κάνω τζάμπα. Αυτή είναι η δουλειά μου. Είναι ο συνέταιρός μου και δεν μπορούν να με κατηγορούν για αυτό το πράγμα. Το θέμα δεν είναι πως θα γίνει μία πρόταση. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει αν είναι έγκυρες τέτοιου είδους προτάσεις. Δεν θέλω να ακούω τέτοιες μικρότητες. Άκουσα, επίσης, ότι η Έβερτον είναι η ομάδα με τα μεγαλύτερα οικονομικά προβλήματα στην Αγγλία και δεν είναι αλήθεια τα όσα είπε ο Στέλιος πριν από λίγο στον σταθμό σας. Δεν μπορούμε να λέμε τέτοια πράγματα για μία ομάδα που έκανε μία πολύ καλή πρόταση για έναν παίκτη που μένει ελεύθερος σε λίγους μήνες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.