Λου: «Παίζουν σκληρά οι Σέλτικς»

Ο Τάιρον Λου έκανε ειδική αναφορά στο σκληρό παιχνίδι των Μπόστον Σέλτικς, μετά τα δυο πρώτα ματς των τελικών της Ανατολής, τα οποία έχει χάσει η ομάδα του.
Θωμάς Ναλμπάντης
16/05/2018 • 22:25
Ο Τάιρον Λου
  • shares
Ο Τάιρον Λου έκανε ειδική αναφορά στο σκληρό παιχνίδι των Μπόστον Σέλτικς, μετά τα δυο πρώτα ματς των τελικών της Ανατολής, τα οποία έχει χάσει η ομάδα του. Ο τεχνικός των Κλίβελαντ Καβαλιερς υπογράμμισε πως οι παίκτες θα πρέπει παρουσιαστούν πιο σκληροί στη συνέχεια της σειράς.

Αρχικά, ο Λου δήλωσε: «Παίζουν πιο σκληρά από μας και το βλέπουμε αυτό. Κάνουν άσχημο το παιχνίδι και πρέπει να απαντήσουμε με τον ίδιο τρόπο. Θα πρέπει να είμαστε πιο σκληροί και δυναμικοί, πνευματικά και σωματικά».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Δεν κλείσαμε το πρώτο ημίχρονο όπως θα θέλαμε και ακολούθησε το πολύ καλό τρίτο δωδεκάλεπτο των Σέλτικς, όπου εμείς δεν είχαμε καλή επικοινωνία στην άμυνα και δεχτήκαμε εύκολα καλάθια». 

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/11/2018 • 06:50

Ο Μήτρογλου το πρώτο βήμα

Δύσκολο θα είναι το έργο της εθνικής μας ομάδας απόψε στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Φινλανδία. Θέλει νίκη και είναι λογικό να βασιστεί σην ποιότητα του Κώστα Μήτρογλου...

14/11/2018 • 10:51