Αποχαιρέτησε τους Ράπτορς ο Κέισι

Ο Ντουέιν Κέισι αποχαιρέτησε τους Τορόντο Ράπτορς και τους φιλάθλους τους, μέσω μια προσωπικής επιστολής, στην οποία τους ευχαριστεί για τα όσα έζησε την τελευταία επταετία στον Καναδά.
Θωμάς Ναλμπάντης
13/05/2018 • 15:12
Ο Ντουέιν Κέισι
  • shares
Ο Ντουέιν Κέισι αποχαιρέτησε τους Τορόντο Ράπτορς και τους φιλάθλους τους, μέσω μια προσωπικής επιστολής, στην οποία τους ευχαριστεί για τα όσα έζησε την τελευταία επταετία στον Καναδά. Ο έμπειρος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τους «Ράπτορες», μετά τον εφετινό αποκλεισμό από τη συνέχεια των play off. 

Χαρακτηριστικά, ο Κέισι αναφέρει: «Aγαπητό Τορόντο. Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους στον Καναδά που υποστήριξαν τους Ράπτορς και αγκάλιασαν την οικογένεια μου αυτά τα 7 χρόνια. Ευχαριστώ που μάθατε σε όλη την αμερικανική οικογένεια τον τρόπο του Καναδά. Η διαφορετικότητα είναι κάτι που πρέπει να γιορτάζεται. Σου παίρνει καιρό αν μάθεις την κουλτούρα του άλλου και να βρεις ένα κοινό σημείο επαφής για να καταλάβεις τον άλλο. Ευχαριστώ το Τορόντο που έκανε τα παιδιά μου να αισθανθούν ασφαλή. Είναι σημαντικό για μια χώρα να σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και να δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να πετυχαίνουν τους στόχους τους μέσω της εκπαίδευσης και της σκληρής δουλειά»

Γράψτε το σχόλιο σας...
20/03/2019 • 07:26