Θέλει Οριέ η Αρσεναλ

Ο Σερζ Οριέ έχει πασίγνωστος για τις προσβλητικές αναφορές που έκανε μέσω βίντεο για τον τεχνικό του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Λοράν Μπλαν, αλλά και πλήθος συμπαικτών του. Ποια ομάδα μαζεύει τον κάθε , ταλαντούχο ή πικραμένο ή... λαβωμένο γαλλομαθή ποδοσφαιριστή; Η Αρσεναλ.

Ο Σερζ Οριέ έχει πασίγνωστος για τις προσβλητικές αναφορές που έκανε μέσω βίντεο για τον τεχνικό του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Λοράν Μπλαν, αλλά και πλήθος συμπαικτών του. Ποια ομάδα μαζεύει τον κάθε , ταλαντούχο ή πικραμένο ή… λαβωμένο γαλλομαθή ποδοσφαιριστή; Η Αρσεναλ.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η γαλλική εφημερίδα “Equipe” που με τη σειρά της χρησιμοποιεί ως πηγή την Daily Express. Ο 23χρονος Ιβοριανός δεξιός μπακ τα έκανε μαντάρα ανοίγοντας το στόμα του μιλώντας στο δίκτυο Periscope και όπως είναι εύκολα αντιληπτό αποτελεί ξένο σώμα για την πρωταθλήτρια Γαλλίας. Ο αγγλικός σύλλογος ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει -είχε προσπαθήσει να το πράξει και στο πρόσφατο παρελθόν- προσφέροντας ένα ποσό της τάξεως των 15 εκατομμυρίων ευρώ απαλλάσσοντας τον από το μαρτύριο παραμονής στο Παρίσι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.