«Βαφτίζεται» διεθνής ο Παπαδόπουλος

Θα εκπροσωπήσει τον Σύνδεσμο Επαγγελματικής Πυγμαχίας στην Αγγλία.

«Λονδρέζος»  γίνεται αύριο (Σάββατο 27-2-2016) ο αθλητής του κλαμπ του Αγρινίου «Kakarelis team», Κώστας Παπαδόπουλος, παίρνοντας το χρίσμα του διεθνούς με αντίπαλο τον Άγγλο πρωταθλητή Τζόσουα Εγιακπόβι.
Η αναμέτρηση θα γίνει στο «York Hall Bethnal Green» του Λονδίνου και θα είναι διάρκειας τεσσάρων γύρων των τριών λεπτών έκαστος, στην κατηγορία των 70 κιλών.  

Ο αντίπαλος του Παπαδόπουλου, ο ύψους 1,85 μ. Εγιακπόβι  που έχει προπονητή τον Μίκι Έλιετ, νίκησε στον προηγούμενο αγώνα του με νοκ άουτ στον δεύτερο γύρο.

Ο 20χρονος εξελίξιμος ύψους 1,75 μ.  Έλληνας πυγμάχος μας είναι ο τρίτος αθλητής μετά τη Μαρία Σεμερτζόγλου και τον Χαρίλαο Μαλιχούδη, που θα εκπροσωπήσει τον ΣΕΠ σε διεθνές τουρνουά. 

Για τον αυριανό αγώνα του αθλητή του μίλησε σήμερα (Παρασκευή 26-2) πριν αναχωρήσει για το Λονδίνο ο προπονητής Νίκος Κακαρέλης: «Είναι μια δύσκολη συνάντηση, καθώς ο αντίπαλός μας είναι αρκετά έμπειρος και έρχεται από έναν αγώνα που νίκησε με νοκ άουτ.  Εμείς, όμως, είμαστε έτοιμοι, προπονημένοι κι ερχόμαστε από μία πολύ καλή εμφάνιση του Κώστα στο Pro Boxing Challenge (σ.σ. 30/1/2016 στο Περιστέρι). Θα κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο και με σωστή τακτική για να φέρουμε τη νίκη». 

Ολοκληρώνοντας ο Νίκος Κακαρέλης ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΣΕΠ, Γιώργο Στεφανόπουλο και τον μάνατζερ του Συνδέσμου, Χρήστο Γάτση, για τη σωστή δουλειά που κάνουν ανεβάζοντας το επίπεδο της επαγγελματικής πυγμαχίας στην Ελλάδα. 

Να αναφέρουμε ότι και άλλοι Ελληνες πυγμάχοι ετοιμάζονται εντατικά για να εκπροσωπήσουν τον ΣΕΠ στο εξωτερικό. Για το λόγο αυτό η προγραμματισμένη για αύριο (27-2) 4η φάση του Pro Boxing Challenge μετατίθεται για ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες από την οργανωτική επιτροπή του Συνδέσμου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.