Εργο-τέλεια νίκη στα Τρίκαλα!

Πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις ο Εργοτέλης νίκησε με 3-0 στα Τρίκαλα τη Θεσσαλική ομάδα, η οποία παρότι είχε το θεωρητικό κίνητρο να κρατήσει την 5η θέση στη βαθμολογία, παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενωμένου

Πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις ο Εργοτέλης νίκησε με 3-0 στα Τρίκαλα τη Θεσσαλική ομάδα, η οποία παρότι είχε το θεωρητικό κίνητρο να κρατήσει την 5η θέση στη βαθμολογία, παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενωμένου!

Καλύτερα μπήκε στο ματς η ομάδα του Τάκη Γκώνια όμως στην πορεία οι Θεσσαλοί ανέλαβαν τα ηνία δημιουργώντας ορισμένες επισκέψεις στα καρέ του Κατσιομήτρου.
Σημαντικότερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, αυτή του 28ου λεπτού όταν ο Ζγκούρης μπήκε στην μεγάλη περιοχή της Κρητικής ομάδας, απέφυγε τον τερματοφύλακα όμως με το πλασέ σημάδεψε το δοκάρι!

Εννέα λεπτά αργότερα ο Μπουρσέλης έκανε την κεφαλιά από καλή θέση αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Γιδόπουλο σε δύσκολη απόκρουση.

Σχεδόν ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς γκολ. Πολύ δυνατό ματς, παρότι αδιάφορο – βαθμολογικά – ειδικά για τους φιλοξενούμενους με τρεις κίτρινες κάρτες και πολλά φάουλ.

Στο ίδιο μοτίβο το σκηνικό και στην επανάληψη όπου ο Εργοτέλης μπήκε πιο δυνατά και με λιγότερο άγχος.

Η επιμονή του σε έναν επιθετικό ρυθμό δικαιώθηκε στο 52ο λεπτό όταν ο Αμερικανός Τζόσεφ Εφόρντ μπήκε στην περιοχή πλασάροντας εύστοχα στα δίχτυα των Τρικάλων.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Τσιάρας, των γηπεδούχων, είδε  δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες και στο 58ο λεπτό ο Ιτρούδης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-2!

Σε έναν ακόμη πιο γρήγορο ρυθμό στη συνέχεια, ο Εργοτέλης έφτασε σε ένα ακόμη γκολ, στο 76ο λεπτό
Το πέτυχε ο Σταματάκος  – που είχε μπει ως αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα – όταν σούταρε μέσα από την μεγάλη περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα, αφού προηγουμένως βρήκε και σε πόδι αμυντικού!
Σε εκείνο το σημείο φίλαθλοι των Τρικάλων χειροκρότησαν τους παίκτες του Εργοτέλη. Ήταν πραγματικά μια πολύ όμορφη στιγμή στο Δημοτικό Στάδιο της Θεσσαλικής πόλης.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Γιδόπουλος, Χιντζίδης, Πάνος, Τσιάρας, Ζγκούρι, Σαχινίδης, Μάκος, Τσίπρας (72’ Σιαλμάς), Κατσαντώνης, Μιλοσάβλιεβ (58’ Τόμιτς), Ν” Λουντούλου.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Αγγελόπουλος, Νικολακάκης (79’ Λαμπάκης), Οικονόμου, Εφόρντ (72’ Σταματάκος), Μπάτζιος, Μπούζας, Τσέλιος, Μπουτσάκης, Μπουρσέλης (79’ Μανουσάκης) 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.