Ολάντιπο: «Κερδίσαμε τον σεβασμό όλων»

Ο Βίκτορ Ολάντιπο τόνισε πως η πορεία των Ιντιάνα Πέισερς την εφετινή σεζόν είναι άξια σεβασμού, καθώς κανένας δεν περίμενε να φτάσουν τόσο μακριά.
Θωμάς Ναλμπάντης
30/04/2018 • 14:08
Ο Βίκτορ Ολάντιπο
  • shares
Ο Βίκτορ Ολάντιπο τόνισε πως η πορεία των Ιντιάνα Πέισερς την εφετινή σεζόν είναι άξια σεβασμού, καθώς κανένας δεν περίμενε να φτάσουν τόσο μακριά. Ο παίκτης των Πέισερς εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας του στη σειρά με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, όπου ο ίδιος είχε 22,3 πόντους και 8,3 ριμπάουντ.

Χαρακτηριστικά, ο Ολάντιπο δήλωσε μετά το τέλος της έβδομης αναμέτρησης: «Αν δεν σέβεστε τους Πέισερς τώρα, τότε δεν σας σέβομαι κι εγώ. Έτσι νιώθω αυτή τη στιγμή. Κανείς δεν περίμενε να φτάσουμε μέχρι εδώ, ούτε ένας άνθρωπος, πέρα από εμάς στα αποδυτήρια. Αν σας το έλεγε κάποιος τον Οκτώβρη θα τον κοιτάζατε σαν τρελό. Πιστεύω πως τώρα έχουμε κερδίσει το σεβασμό όλων».

Γράψτε το σχόλιο σας...
25/03/2019 • 07:11

Προκλήσεις διαφορετικής οπτικής για τα "μεγαθήρια"!

Γαλλία, Αγγλία και Πορτογαλία, παίζουν απόψε κόντρα σε αντιπάλους με διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά και διάθεση να ψάξουν το κάτι παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση ας έχουμε κατά νου την καλή κατάσταση των Σέρβων.