Τζέιμς: «Χρειάζομαι ξεκούραση»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς παραδέχτηκε πως οι Ιντιάνα Πέισερς έβαλαν δύσκολα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς και πως η ομάδα του έφτασε στα όριά της για να καταφέρει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση των play off.
Θωμάς Ναλμπάντης
30/04/2018 • 10:08
Οι παίκτες των Κλίβελαντ Καβαλίερς
  • shares
Ο Λεμπρόν Τζέιμς παραδέχτηκε πως οι Ιντιάνα Πέισερς έβαλαν δύσκολα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς και πως η ομάδα του έφτασε στα όριά της για να καταφέρει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση των play off. Ο Αμερικανός παίκτης των «Καβς» υπογράμμισε πως χρειάζεται ξεκούραση, μετά το τέλος της συγκεκριμένης σειράς και πως αυτή τη στιγμή δεν σκέφτεται τους αγώνες με τους Τορόντο Ράπτορς.

Αρχικά, ο Τζέιμς δήλωσε: «Έπρεπε να βγω εκεί έξω και να προσπαθήσω να δημιουργήσω φάσεις. Αυτή ήταν η εντολή του γιατρού και αυτό ακριβώς έκανα. Συγχαρητήρια στους Πέισερς. Ήταν σκληροί. Μας έβαλαν δύσκολα, μας ώθησαν στα άκρα. Είμαι καμένος αυτή τη στιγμή. Δεν σκέφτομαι το Τορόντο. Είμαι έτοιμος να πάω σπίτι μου. Μπορούμε να πάμε; Είμαι κουρασμένος. Θέλω να πάω σπίτι μου».

Στη συνέχεια, ο «Βασιλιάς» συμπλήρωσε: «Είναι διαφορετική η φετινή χρονιά. Θα είναι προκλητική για εμάς. Αυτή ήταν η πρώτη μας πρόκληση και από εδώ και πέρα θα δούμε τι θα συμβεί».

Τέλος, ο Τζέιμς υπογράμμισε: «Είναι απλά η ανθρώπινη φύση. Αρχίζεις να σκέφτεσαι εάν όλα τελειώσουν εδώ. Υπήρχε μετά και το άλλο μέρος του εγκεφάλου μου, που μου έλεγε: «πάμε. Γι αυτό είσαι εδώ. Πρέπει να δημιουργήσεις φάσεις. Είσαι ο ηγέτης». Προσπαθούσα απλά να είμαι έξυπνος. Ξέρω ότι μπορώ να είμαι και ότι δεν πρόκειται να φύγω έπειτα από ένα έβδομο παιχνίδι λέγοντας «μακάρι να είχα κάνει αυτό κι εκείνο». Ξέρω ότι θα δώσω ό,τι έχω στο παρκέ».

Γράψτε το σχόλιο σας...
26/06/2019 • 09:48

Αγώνας με ενθουσιασμό στο Κάϊρο

H Αίγυπτος με τον ενθουσιασμό της μπορεί αν πετύχει σπουδαία πράγματα στην διοργάνωση. Το Κογκό απογοητεύοντας στην πρεμιέρα είναι αναγκασμένο να πάει σε έναν ρυθμό αναζήτησης ουσίας.