Τους βρήκε… μικρούς και τους νίκησε!

Την τρίτη διαδοχική νίκη του πέτυχε ο Πανθρακικός στην Καισαριανή καθώς επιβλήθηκε 2-0 της... μικτής του Εθνικού Αστέρα!

Την τρίτη διαδοχική νίκη του πέτυχε ο Πανθρακικός στην Καισαριανή καθώς επιβλήθηκε 2-0 της… μικτής του Εθνικού Αστέρα! Οι περισσότεροι από τους παίκτες της ομάδας της Αθήνας δεν δέχθηκαν να παίξουν μιας και η διοίκηση της ΠΑΕ τους οφείλει χρήματα. Έτσι, οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με κάποιους από τους θεωρούμενους αναπληρωματικούς καθώς και με παίκτες από την ομάδα Νέων, ενώ η αποστολή τους αριθμούσε μόλις 13 ποδοσφαιριστές. Φυσικά, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς που τη διατηρούν κοντά στην κορυφή.

Ο Πανθρακικός ήταν σαφώς ανώτερος στο πρώτο μέρος και επέβαλε πλήρως τον δικό του ρυθμό περιορίζοντας σε καθαρά παθητικό ρόλο τους «ερυθρόλευκους». Το συγκρότημα της Κομοτηνής δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες και στο 29′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με πλασέ του Μπαϊκαρά.
Το γκολ αυτό έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο των «ερυθρόλευκων», ενώ από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό.
Η ανωτερότητα του Πανθρακικού ήταν εμφανής και στο 73′ έφτασε και σε δεύτερο γκολ όταν υποδείχθηκε πέναλτι σε χέρι του Καζνέτση. Ο Χλωρός ανέλαβε την εκτέλεσή του και πέτυχε το 0-2 «κλειδώνοντας» τη νίκη για την ομάδα του.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Πέτρος Δημητρίου): Γκούσεφ, Αδαμάκης, Γιακούμπι, Τουλούπας, Θεολόγου, Καζνέτσης, Λαγός, Μακρής, Γκούγκας, Ινγκλαντίν, Χαροντάκης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Μπουτζίκος, Σαρακατσάνος, Χλωρός, Σουλτανίδης, Σκλιοπίδης, Μακρυδημήτρης, Γωνιάδης, Μπαλού, Μπαϊκαρά, Πόνσε. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.