Ουέιντ: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα»

Ο Ντουέιν Ουέιντ υπογράμμισε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το αν θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση ή αν θα συνεχίσει για μια ακόμα σεζόν στο ΝΒΑ.
Θωμάς Ναλμπάντης
25/04/2018 • 19:27
Ο Ντουέιν Ουέιντ
  • shares
Ο Ντουέιν Ουέιντ υπογράμμισε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το αν θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση ή αν θα συνεχίσει για μια ακόμα σεζόν στο ΝΒΑ. Ο 36χρονος παίκτης τόνισε πως θέλει πρώτα να ξεκουραστεί και μετά θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Χαρακτηριστικά, ο Ουέιντ υπογράμμισε: «Δεν εστιάζω εκεί αυτή τη στιγμή. Μόλις τελείωσε η 15η μου χρονιά στο ΝΒΑ, θα κάτσω κάτω ήρεμα και θα κάνω τον απολογισμό. Στη συνέχεια θα αφιερωθώ στην οικογένειά μου, να είμαι δίπλα τους. Όσο για το μπάσκετ, θα το σκεφτώ μετά. Αλλά γι’ αυτό έχουμε ακόμη χρόνο. Αγαπώ τη Φιλαδέλφεια, αλλά δεν πρόκειται να βγάλω είδηση σήμερα εδώ. Εκτιμώ το ενδιαφέρον σας, αλλά θα σκεφτώ για το μέλλον μου αργότερα».

Γράψτε το σχόλιο σας...
19/11/2018 • 08:08

Το κίνητρο απέναντι στο ποδοσφαιρικό γόητρο

Το παιχνίδι της Γερμανίας με την Ολλανδία έχει ενδιαφέρον μόνον για τους φιλοξενούμενους. Φαβορί είναι η Νορβηγία στην Λευκωσία όμως η Κύπρος στα τελευταία της παιχνίδια κάνει ότι μπορεί να φανεί ανταγωνιστική.

14/11/2018 • 10:51