Τα στατιστικά του ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης

Ο ΠΑΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα τα στατιστικά των αναμετρήσεών του με τον Αστέρα Τρίπολης, εν όψει της επικείμενης αναμέτρησης των δυο ομάδων στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα τα στατιστικά των αναμετρήσεών του με τον Αστέρα Τρίπολης, εν όψει της επικείμενης αναμέτρησης των δυο ομάδων στο γήπεδο της Τούμπας. 

Αναλυτικά: «Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 24ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Τούμπας. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα, αλλά και την παράδοση του Δικεφάλου κόντρα στους Αρκάδες.

#23 αγώνες έχουν διεξαχθεί ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης και στις δύο έδρες μα τον Δικέφαλο να έχει 7 νίκες, 6 αναμετρήσεις έχουν τελειώσει ισόπαλες, ενώ η ομάδα της Αρκαδίας μετρά 10 νίκες. #11 από αυτές τις αναμετρήσεις έχουν διεξαχθεί με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ, όπου ο Δικέφαλος έχει 5 νίκες – 4 ισοπαλίες και 2 φορές ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε με τη νίκη από την Τούμπα. Οι νίκες της ομάδας της Αρκαδίας σημειώθηκαν μήνα Μάρτιο, το 2008 και του 2012.

#211 λεπτά έχει να σημειωθεί γκολ σε αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, με τον Στόχ να είναι ο τελευταίος που σκόραρε σε αγώνα των δύο ομάδων. Από τότε οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες δύο φορές την περσινή σεζόν, αλλά τόσο το ματς για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όσο και αυτό για τα Play Offs τελείωσαν με λευκές ισοπαλίες. #3 ισοπαλίες έχει στα τελευταία του εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ο ΠΑΟΚ και η τελευταία νίκη του Δικεφάλου ήταν στις 19 Οκτωβρίου 2013 με 2-0 χάρη στα γκολ του Μιγκέλ Βίτορ . Αυτή είναι και η τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ σε αναμετρήσεις με την ομάδα της Αρκαδίας, αφού ακολούθησαν ακόμη οκτώ ματς που δεν έχει νίκη (3 ισοπαλίες – 5 ήττες)».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.