«Πονηρός και στημένος διαιτητής»!

Επιστολή διαμαρτυρίας με αφορμή τη διαιτησία του Σέζου στο μεσημεριανό αγώνα με τη Βέροια, εξέδωσε η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας.

Επιστολή διαμαρτυρίας με αφορμή τη διαιτησία του Σέζου στο μεσημεριανό αγώνα με τη Βέροια, εξέδωσε η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας.
Στην επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο (με κοινοποίηση και στον πρόεδρο της Football League, Σπύρο Καλογιάννη), η μακεδονική ΠΑΕ διαμαρτύρεται για τον «πονηρό» και «στημένο» διαιτητή, τα σφυρίγματα του οποίου ήταν «ρεσιτάλ αλητείας».

Η ανοιχτή επιστολή της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας:

«Στο θαυμαστό κόσμο της Football League (τρομάρα σας!), όπου “όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν”, ζήσαμε σήμερα υπέροχες στιγμές παρακολουθώντας έναν περιφερόμενο θίασο με πρωταγωνιστή ένα …λυγερόκορμο “παληκάρι” από τις Μάνδρες Κιλκίς.

Κύριε Πρόεδρε, εμείς φοράμε πράσινα και είμαστε μια μικρή ομάδα από τη Δυτική Θεσσαλονίκη, που δεν έχει τη
δύναμη να αλλάζει αρχιδιαιτητές με το πρώτο φαλτσοσφύριγμα, ούτε να τους καρατομεί, ίσως για ένα ανθρώπινο λάθος. Άλλωστε το ανθρώπινο λάθος ή ένας κακός αγωνιστικά διαιτητής δεν δικαιολογούν την καρατόμησή του.
Όταν, όμως, ένας διαιτητής είναι “ΠΟΝΗΡΟΣ” και “ΣΤΗΜΕΝΟΣ”, τότε καλό είναι να πάει σπίτι του, γιατί είναι επικίνδυνος και προκαλεί το κοινό αίσθημα. Η διαιτησία του λυγερόκορμου “παληκαριού” από τις Μάνδρες Κιλκίς στο σημερινό αγώνα Αγροτικός Αστέρας-Βέροια ήταν ρεσιτάλ αλητείας.

Τελικά, ποιοι είναι οι βρώμικοι στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου; Πώς στήνονται τα παιχνίδια; Και ποιοι κερδίζουν δίκαια μέσα στον αγωνιστικό χώρο; Θα φροντίσουμε σύντομα να λάβετε το DVD της αναμέτρησης και καλό θα ήταν ο νέος αρχιδιαιτητής να το χρησιμοποιήσει στα εκπαιδευτικά σεμινάρια των διαιτητών σε όλες τις κατηγορίες.
Προκαλούμε τον “ΣΤΗΜΕΝΟ” να μας μηνύσει ή να μας κάνει αγωγή, αν βέβαια έχει την τσίπα και το σθένος, μετά τα όσα διέπραξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το ερώτημα, που πλανάται σε όσους είδαν αυτό το παιχνίδι -είτε ζωντανά είτε από την τηλεόραση- είναι: με ποιανού εντολές, με ποιανού τις πλάτες και ποιος θα τον σώσει;!

Παρακαλούμε πολύ να μας συγχωρέσετε για τυχόν τραβηγμένες λέξεις ή εκφράσεις, αλλά ειλικρινά τα όσα ακόμα θα μπορούσαμε να πούμε είναι ελάχιστα εν συγκρίσει με την αλητεία που βιώσαμε. Επειδή δεν είμαστε “χθεσινοί” στο και έχουμε πολλά χρόνια στο χώρο, μείναμε έκπληκτοι με την ωμότητα και την ασυδοσία του εν λόγω διαιτητή. Ωμότητα και ασυδοσία, που θα ζήλευαν πολλά από τα πρωτοπαλήκαρα-διαιτητές άλλων εποχών.

Παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα, που αντιμετωπίζουμε από την αρχή της χρονιάς, δημιουργήσαμε μια νεανική ομάδα, η οποία παλεύει όλα τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο με φιλότιμο -πολλές φορές και πάνω από τις δυνατότητές της ακόμα. Είναι κρίμα, λοιπόν, αυτή η καινούρια προσπάθεια, με τόσα νέα παιδιά, με νέο προπονητή και νέους παράγοντες να κατακρεουργείται έτσι στυγνά και απροκάλυπτα. Αν θέλετε πραγματικά να αλλάξει κάτι, πρέπει να γίνει ειλικρινής προσπάθεια από όλους και να μείνουν στο παρελθόν τέτοιες πρακτικές και τέτοιες μέθοδοι. Βάτε επιτέλους το μαχαίρι στο κόκαλο!». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.