«Διπλό» κορυφής με Κανακούδη!

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 σε βάρος του Αγροτικού Αστέρα πήρε η Βέροια προσθέτοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στη συγκομιδή της.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 σε βάρος του Αγροτικού Αστέρα πήρε η Βέροια προσθέτοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στη συγκομιδή της. Με την επιτυχία αυτή οι Ημαθιώτες επανήλθαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έστω και με ένα ματς περισσότερο σε σύγκριση με τον Πλατανιά.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Πέτρος Κανακούδης, ο οποίος στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Βέροιας, ήταν ο δημιουργός και των δύο τερμάτων, που σημείωσαν -με κεφαλιές- οι Κάντι και Βεργώνης.

Από την πλευρά τους, οι μαχητικοί Θεσσαλονικείς παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία καθώς αυτή ήταν η τέταρτη ήττα τους στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές.

Στο υποτονικό πρώτο ημίχρονο η Βέροια στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο όμως δεν απείλησε ιδιαίτερα τους γηπεδούχους, που από τη δική τους πλευρά ήταν ακίνδυνοι επιθετικά. Η ομάδα του Δημήτρη Καλαiτζίδη δημιούργησε μόλις μία ευκαιρία, την οποία πάντως κατάφερε να αξιοποιήσει ώστε να προηγηθεί. Συγκεκριμένα, στο 31′ ο Κανακούδης επιχείρησε σέντρα και ο Κάντι με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα Γιακουμή.

Στο δεύτερο μέρος, οι Θεσσαλονικείς είχαν περισσότερη διάθεση και πέρασαν μπροστά, ενώ στην αντίπερα όχθη, οι φιλοξενούμενοι έριξαν το βάρος στην ανασταλτική τους λειτουργία. Εντούτοις, η Βέροια δεν κράτησε το υπέρ της αποτέλεσμα καθώς στο 69′ ο Μπάρμπας ανέτρεψε τον νεοεισελθόντα Καπνίδη με συνέπεια να υποπέσει σε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο κορυφαίος των «σταχυοφόρων» Καρακατσάνης. Μάλιστα, στη φάση της ανατροπής, ο παίκτης της Βέροιας γλίτωσε την αποβολή παρότι έριξε στο έδαφος τον Καπνίδη τη στιγμή που ήταν έτοιμος να σκοράρει στην ανυπεράσπιστη εστία.

Ο Αγροτικός Αστέρας έχοντας και την ψυχολογία με το μέρος του, μετέφερε το παιχνίδι προς την εστία της «Βασίλισσας» και αναζήτησε το δεύτερο τέρμα.
Ωστόσο, παρά την κυριαρχία του συγκροτήματος του Γιώργου Κούτση, το γκολ ήρθε από την πλευρά της Βέροιας καθώς στο 82′ μετά από φάουλ του Κανακούδη, ο Βεργώνης με κεφαλιά πέτυχε το 1-2. Η εξέλιξη αυτή, που ήταν αντίθετη προς τη ροή του αγώνα, έκοψε την επιθετικότητα που είχαν αναπτύξει οι Θεσσαλονικείς. Έτσι, η Βέροια δεν δυσκολεύτηκε να υπερασπιστεί το δεύτερο προβάδισμά της και στο τέλος οι παίκτες της πανηγύρισαν τη σπουδαία νίκη.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Κούτσης): Γιακουμής, Παπαδόπουλος, Μαργαρίτης, Βοσκόπουλος, Σαχινίδης (66′ Καπνίδης), Ασπρίδης, Σαμουηλίδης, Προβατίδης (32′ Σίνης), Καρακατσάνης, Πετρίσεβιτς, Παμπόε.

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Σαμαράς, Κανακούδης, Κάντι,  Μπάρμπας, Καλογέρης, Βεργώνης, Καλτσάς (79′ Μπαργκάν), Γεωργιάδης, Λανγκλέ (73′ Ολιζαντέμπε), Ολαϊτάν (93′ Καππίας).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.