Ντόρσεϊ: “Λάθος μαρκάρισμα”

Ο Τζόι Ντόρσεϊ τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχασε τη νίκη από την Γαλατασαράι επειδή δεν έγινε το σωστό μαρκάρισμα στον Γκόρντον.

Ο Τζόι Ντόρσεϊ τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχασε τη νίκη από την Γαλατασαράι επειδή δεν έγινε το σωστό μαρκάρισμα στον Γκόρντον. «Παίξαμε καλά στην άμυνα, αλλάζαμε σωστά παίκτες στα σκριν των αντιπάλων, ωστόσο κάποια διαστήματα, καταρρέαμε. Στο τέλος καταφέραμε να ισοφαρίσουμε με ένα μεγάλο σουτ από τον Σλούκα, αλλά κάναμε λάθος στο μαρκάρισμα του Γκόρντον» δήλωσε ο Αμερικανός σέντερ στην εφημερίδα «Γαύρος».

Και πρόσθεσε αναφερόμενος στο επόμενο παιχνίδι της Euroleague με αντίπαλο την Αναντόλου Εφές: «Είμαι νέο μέλος στην ομάδα, αλλά έχω καταλάβει ότι κάθε παιχνίδι για εμάς είναι σημαντικό. Αυτό μας λέει συνέχεια και ο προπονητής μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσομε τη δουλειά στις προπονήσεις». Μιλώντας για την δική του απόδοση, είπε: «Έπαιξα καλά στην άμυνα, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος από την άλλη πλευρά του γηπέδου. Αρχίζω και μπαίνω σιγά σιγά στο ρυθμό και στη φιλοσοφία της ομάδας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.