Μπλεξίματα για τον Σρέντερ

Αντιμέτωπος με την αμερικανική δικαιοσύνη θα έρθει ο Ντένις Σρέντερ, ο οποίος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό ενός ατόμου, τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Θωμάς Ναλμπάντης
28/03/2018 • 11:20
Ο Ντένις Σρέντερ
  • shares
Αντιμέτωπος με την αμερικανική δικαιοσύνη θα έρθει ο Ντένις Σρέντερ, ο οποίος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό ενός ατόμου, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, ο παίκτης των Ατλάντα Χοκς φαίνεται στο βίντεο που κατέθεσε το θύμα στην αμερικανική δικαιοσύνη, για τον χτυπάει μαζί με άλλα τρία άτομα, στις 29 Σεπτεμβρίου. Οι αστυνομικές αρχές είχαν συλλάβει τους δράστες, οι οποίοι θα δικάζονταν στις 4 Ιανουαρίου, όμως η δίκη τους είχε αναβληθεί. Τόσο ο Σρέντερ, όσο και οι υπόλοιποι συλληφθέντες περιμένουν την απαγγελία τον κατηγοριών, με το θύμα να κάνει λόγο για σοβαρές σωματικές βλάβες στα πόδια. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/07/2019 • 07:45

Ματς για γκολ σε Μπακού, Σκόπια και νησιά Φερόε

Περισσότερο αξίζει απόψε στα προκριματικά του Europa League να δούμε τα παιχνίδια όπου η πρόκριση είναι ανοιχτή και σαφώς μπορεί να μετρήσει η έδρα, η αγωνιστική ετοιμότητα και η εμπειρία. Τις μικρές εκπλήξεις ας τις ψάξουμε εκεί όπου η πρόκριση έχει κριθεί!