Σφαιρόπουλος: «Εγώ ευθύνομαι, εγώ θα δώσω την λύση»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέλαβε την ευθύνη για τις άσχημες εμφανίσεις του Ολυμπιακού στο Top-16 της Ευρωλίγκας και τόνισε πως θα διορθώσει την εικόνα της ομάδας του.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέλαβε την ευθύνη για τις άσχημες εμφανίσεις του Ολυμπιακού στο Top-16 της Ευρωλίγκας και τόνισε πως θα διορθώσει την εικόνα της ομάδας του.

«Να υποβάλλω τον σεβασμό μου στον Στιβ Γιατζόγλου, μία μεγάλη μορφή του ελληνικού μπάσκετ, αλλά και του Ολυμπιακού. Τεράστια προσωπικότητα και δεν πρέπει να ξεχνάμε την μεγάλη προσφορά του. Ήταν ένα ματς που θέλαμε να αντιδράσουμε μετά την κακή εμφάνιση. Θέλαμε να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας, τα λάθη μας, σεβόμενοι τον αντίπαλο, σεβόμενοι μία ομάδα που μετά την αλλαγή των ξένων παίζει διαφορετικά και καλύτερα. Ακόμη και τα ματς που έχασε, τα έχασε δύσκολα.

Κάποιοι παίκτες βρήκαν αγωνιστικό ρυθμό, έπαιξαν εξαιρετικά και για εμάς αυτό είναι το σημαντικό. Βλέπουμε πλέον το ματς με την Λαμποράλ. Έχουμε μπροστά μας έξι ματς, στα οποία έχουμε 4 εντός έδρας. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας και να βοηθήσει την ομάδα. Πιστεύω στην ομάδα, ακόμη μπορούμε να τα καταφέρουμε. Στο χέρι μας είναι να αντιδράσουμε και να παίξουμε καλά. Θα δείξουνε διαφορετικό πρόσωπο στην συνέχεια», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Για τα πολλά σουτ που πήραν όλοι οι παίκτες: «Προσπαθήσαμε να δώσουμε και σουτ και προσπάθειες σε παίκτες που τους πιστεύουμε. Προσπαθήσαμε, πέρα από τον Σπανούλη που είναι ο ηγέτης μας, πέρα της εμπειρίας των Πρίντεζη, Χάντερ και Μάντζαρη, θέλαμε και τους υπόλοιπους να βγουν μπροστά και να δείξουν τις δυνατότητες τους. Πιστεύω σε όλους τους παίκτες μου».

Για την εικόνα της ομάδας: «Κάποια παιχνίδια δεν παίζουμε καλά και αυτό είναι αποκλειστικά δική μου ευθύνη. Εγώ ευθύνομαι, εγώ θα δώσω την λύση στην ομάδα. Έχω εμπιστοσύνη στην δουλειά που κάνουμε και στο υλικό μας. Ευχαριστώ τους Προέδρους για την μία ακόμη κίνηση τους. Έχουμε ενισχυθεί και είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε την κατάσταση. Έχουμε εμπειρία και ποιότητα. Θέλουμε από τον κόσμο να έρθει στο ΣΕΦ και να μας στηρίξει».

Για τα νέα παιδιά του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός έχει πολλά νέα παιδιά και χρησιμοποιεί αρκετούς από αυτούς. Κάποιοι ξεχνούν πως οι Παπαπέτρου, Αγραβάνης και Μιλουτίνοβ είναι 21, ενώ ο Μουράτος είναι 18. Οι παίκτες πρέπει να ακούν, να δουλεύουν και να περιμένουν καρτερικά την ευκαιρία τους. Αυτό έκανε και ο Μουράτος. Όλοι οι νέοι παίκτες θα πρέπει να παρουσιάζονται ταπεινοί. Πρέπει να δουλεύουν και να έχουν το μυαλό τους μέσα στο κεφάλι τους».

Από την πλευρά των παικτών, ο Βασίλης Μουράτος, ανέφερε
: «Θέλαμε να δουλέψουμε στις ατέλειες μας στο παιχνίδι. Θέλαμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για την δύσκολη συνέχεια. Είναι μεγάλη χαρά που συμμετείχα στο ματς, αλλά άφησα τις χαρές στην άκρη και κοίταξα να ακολουθήσω το πλάνο μας. Ήταν σαν σκληρή προπόνηση για εμάς, θέλαμε να δείξουμε πράγματα ενόψει της συνέχειας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.