Τους ξύπνησε στο ημίχρονο

Ο Γκουστάβο Πογιέτ φρόντισε να «αφυπνίσει» τους ποδοσφαιριστές του, στην ανάπαυλα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν είχε μείνει ευχαριστημένος με την αγωνιστικής τους εικόνα.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ φρόντισε να «αφυπνίσει» τους ποδοσφαιριστές του, στην ανάπαυλα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν είχε μείνει ευχαριστημένος με την αγωνιστικής τους εικόνα. Ο Ουρουγουανός τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του περισσότερη συγκέντρωση και τελικά φάνηκε πως τα «γκάζια» του απέδωσαν καρπούς, καθώς η Ένωση κατάφερε να πάρει τη νίκη 1-0.

Αρχικά, ο 48χρονος τεχνικός φέρεται να είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο του αγώνα: «Τί είναι αυτά που κάνετε; Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω, δεν σας αναγνωρίζω. Όλο λάθη, λάθη, λάθη. Όπου κι αν κοιτούσα εσείς κάνατε λάθη και δίνατε εύκολα την μπάλα στον αντίπαλο. Αν νομίζετε ότι έτσι μπορούμε να νικήσουμε είστε γελασμένοι. Αυτή δεν είναι εικόνα ομάδας. Δεν υπάρχει το παραμικρό ίχνος συγκέντρωσης και τους επιτρέπετε να κάνουν αυτοί το παιχνίδι τους».

Στη συνέχεια, ο Πογιέτ τους υπογράμμισε: «Συνήλθαμε κάπως στο δεύτερο ημίχρονο. Όχι ότι παίξαμε σπουδαίο ποδόσφαιρο, αλλά αποφύγαμε τα πολλά λάθη και είναι σημαντικό ότι νικήσαμε σε ένα ντέρμπι χωρίς να παίξουμε καλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.