Ινιέστα: «Αλάνθαστοι κόντρα στη Ρεάλ»

Στην ανάγκη για μία εμφάνιση της Μπαρτσελόνα κοντά στο τέλειο, στον επαναληπτικό του Κόπα ντελ Ρέι με αντίπαλο τη Ρεάλ, αναφέρθηκε ο Αντρές Ινιέστα.

Στην ανάγκη για μία εμφάνιση της Μπαρτσελόνα κοντά στο τέλειο, στον επαναληπτικό του Κόπα ντελ Ρέι με αντίπαλο τη Ρεάλ, αναφέρθηκε ο Αντρές Ινιέστα.
 
Οι «μπλαουγκράνα» νίκησαν τη «βασίλισσα» με 2-1 στον πρώτο αγώνα που διεξήχθη στο «Μπερναμπέου» πριν από μία εβδομάδα, με τις δύο ομάδες να συναντώνται την Τετάρτη στο «Καμπ Νόου». 
 
«Η Ρεάλ θα μας υποχρεώσει να παίξουμε ένα τέλειο παιχνίδι για να νικήσουμε. Δεν έχουμε περιθώρια για χαλάρωση. Το μόνο που θα ήθελα να κάνουμε λοιπόν είναι μία καλή εμφάνιση, έχοντας μαζί και τους οπαδούς μας», ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου.
 
«Το καλό αποτέλεσμα πάντως δε σημαίνει τίποτα, γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο και μας περιμένουν άλλα 90 δύσκολα λεπτά με αντίπαλο μία μεγάλη ομάδα. Στόχος μας είναι η νίκη, γιατί αν σκεφτούμε ότι μας αρκεί η ισοπαλία, μπορεί να έχουμε προβλήματα, γιατί η Ρεάλ θα έρθει εδώ για να νικήσει και έχει τους παίκτες για να τα καταφέρει», κατέληξε ο Ινιέστα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.