Ενωτικός Πηλαδάκης

Ενωτικός εμφανίζεται ο Κώστας Πηλαδάκης σε ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Τρίτης.

Ενωτικός εμφανίζεται ο Κώστας Πηλαδάκης σε ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Τρίτης. Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ ζήτησε από τους οπαδούς των «βυσσινί» -ακόμη κι αν διαφωνούν μαζί του- να στηρίξουν την ομάδα προκειμένου να δουλέψει απερίσπαστα ως στο τέλος της περιόδου και να εξασφαλίσει την επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα.
Από εκεί και πέρα, ο Πηλαδάκης τονίζει ότι αντιλαμβάνεται τις αντιδράσεις αναφορικά με τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις αλλά και για τις αποφάσεις του, για τις οποίες αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη, ενώ καθιστά σαφές ότι εμπιστεύεται την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα, προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου το αμέσως προσεχές διάστημα προκειμένου να τοποθετηθεί για όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην ομάδα.

Η δήλωση Πηλαδάκη: «Στην παρούσα χρονική και ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία, νιώθω πως είναι επιβεβλημένο να απευθυνθώ σε όλο το εύρος των οπαδών της ομάδας μας και να τους πω τα εξής:

Αντιλαμβάνομαι πλήρως την σύγχυση που έχουν επιφέρει οι ανακατατάξεις που επήλθαν στο αγωνιστικό τμήμα το τελευταίο διάστημα, οι περισσότερες εκ των οποίων ήταν αναπόφευκτες.

Μπορώ επίσης να αντιληφθώ, χωρίς αυτό να σημαίνει κι ότι δικαιολογώ, τις ενστάσεις που με διάφορους τρόπους εκδηλώνει κάποια μερίδα οπαδών για ορισμένες από τις επιλογές μας, για τις οποίες φέρω ακέραια την ευθύνη.
Οφείλω όμως, με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη και προέδρου της ΑΕΛ, να εκφράσω την αμέριστη εμπιστοσύνη μου τόσο προς τη νέα τεχνική ηγεσία, όσο και προς τους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι έχουν ήδη επιδείξει ως τώρα υπευθυνότητα και επαγγελματισμό αντάξιο των απαιτήσεών μου.

Γι’ αυτό και καλώ όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης, έστω και μέσα από διαφωνίες που δεν θα πάψουν ποτέ να υπάρχουν, να περιβάλουν με ανάλογη εμπιστοσύνη τον προπονητή και τους παίκτες, ώστε όλοι μαζί να τους δώσουμε το περιθώριο να δουλέψουν και να παρουσιάσουν σύντομα (όπως το αγωνιστικό πρόγραμμα επιβάλλει) την ομάδα που ξέρουμε ότι μπορούν, προκειμένου να πανηγυρίσουμε στο τέλος της περιόδου την δίκαιη και επιβεβλημένη επάνοδο της ΑΕΛ μας στη μεγάλη κατηγορία.

Για τα υπόλοιπα που απασχολούν την επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες, αφενός εκθέτουν την ΠΑΕ αφετέρου  αποπροσανατολίζουν απ’ τον κοινό μας στόχο. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια παρά την οικονομική κατάσταση που ζούμε και την ασυνέπεια που εξακολουθεί να επιδεικνύει το Ελληνικό Δημόσιο απέναντι στην ομάδα μας. Για όλα τα παραπάνω θα τοποθετηθώ σύντομα σε συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης».

Στο μεταξύ, παίκτης της ΑΕΛ είναι από την Τρίτη ο Παναγιώτης Βοσνιάδης, ο οποίος αποκτήθηκε από την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο 22χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη θεσσαλική ΠΑΕ, διάρκειας 4,5 ετών.
Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται: «H ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Παναγιώτη Βοσνιάδη με μεταγραφή από την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο 22χρονος γκολκίπερ συμφώνησε με την ομάδα μας και υπέγραψε συμβόλαιο διαρκείας 4,5 χρόνων.

Έχει αγωνιστεί σε Πυρσό Γρεβενών και Μακεδονικό, ενώ μέχρι πρότινος ήταν ο βασικός πορτιέρο της ομάδας των Γιαννιτσών στο πρωτάθλημα της Football League, καταγράφοντας 11 επίσημες συμμετοχές».

Από εκεί και πέρα, με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων ολοκλήρωσε η ΑΕΛ την προετοιμασία της για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Στη διάθεση του τεχνικός Μπόσκο Μπάντοβιτς και του συνεργάτη του, Νίκου Νταμπίζα, δεν βρίσκεται ο Ζεκίνια (που διανύει το μετεγχειρητικό στάδιο) και ο Τσιμπάμπα, Ααράμπ οι οποίοι εκτίουν ποινή λόγω καρτών. Αντίθετα, επιστρέφει ο Γκονζάλες που αποθεραπεύτηκε.
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Σωτηρίου, Πρίφτης, Βενετίδης, Αραμπατζής, Κολοβέτσιος, Παπαγεωργίου, Ψωμάς, Κατσιαρός, Χατζής, Νεμπεγλέρας, Γκονζάλεζ, Πίνα, Πότσι, Καραχάλιος, Σιατραβάνης, Πλιάγκας, Βούζας, Χασομέρης, Καούνος, Σαϊτιώτης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.