Το μεγάλο κέρδος της ΑΕΚ από την υπόθεση με το Άλσος

Τα όσα συνέβησαν σήμερα, σχετικά με την καταγγελία της Δικέφαλος 1924 και της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ προς τον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, αποφέρουν συγκεκριμένο κέρδος στην Ένωση στο πλαίσιο της κατασκευής της "Αγιά Σοφιάς".

Τα όσα συνέβησαν σήμερα, σχετικά με την καταγγελία της Δικέφαλος 1924 και της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ προς τον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, αποφέρουν συγκεκριμένο κέρδος στην Ένωση στο πλαίσιο της κατασκευής της “Αγιά Σοφιάς”.

Από τη στιγμή λοιπόν που η υπόθεση πήρε άμεσα το δρόμο της Δικαιοσύνης, με τη μορφή του επείγοντος μάλιστα προς την Εισαγγελέα, δίνει σιγουριά στην Ένωση πως στο χώρο του Άλσους δεν θα γίνει η παραμικρή παρέμβαση για όσο διάστημα διαρκέσει η διαδικασία. 

Κατά τα άλλα, ο Δήμαρχος πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και κατέθεσε γιατί η καταγγελία της Δικέφαλος και της ερασιτεχνικής στέφεται και εναντίον του ως ηθικού αυτουργού στις παράνομες εργασίες. Η δική του κατάθεση ήταν απαραίτητη, από τη στιγμή που έχει σχηματιστεί δικογραφία για την υπόθεση.

Ταυτόχρονα με την νέα αίτηση που έχει κάνει η ΑΕΚ στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση περιμένει από μέρα σε μέρα την έκδοση της άδειας άμεσης κατεδάφισης όλου του γκαράζ. 

Εφόσον εκδοθεί η παραπάνω, δίνεται το δικαίωμα στην ΑΕΚ και στη Δικέφαλος να προχωρήσουν στο γκρέμισμα και με τα δικά τους μέσα.

Μόλις υπάρξει η άδεια κατεδάφισης δεν υπάρχει το παραμικρό θέμα από τη Δικέφαλος να αναλάβει και το κόστος της επιχείρησης για την εφαρμογή της νομιμότητας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.