«Πυροσβέστης» Κασίγιας!

Προσπάθεια να εκτονώσει το κλίμα στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης και να σταματήσει τη συζήτηση για την κρίση στις σχέσεις των παικτών της έκανε ο Ικερ Κασίγιας.

Προσπάθεια να εκτονώσει το κλίμα στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης και να σταματήσει τη συζήτηση για την κρίση στις σχέσεις των παικτών της έκανε ο Ικερ Κασίγιας. Ο τερματοφύλακας της «βασίλισσας» υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα ανάμεσα στους Ισπανούς και τους Πορτογάλους ποδοσφαιριστές της.

«Δεν έχω κακή σχέση με κανέναν συμπαίκτη μου. Συνυπάρχουμε στις προπονήσεις και τις συγκεντρώσεις πριν από τους αγώνες, όπως συμβαίνει σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Μπορεί να θυμώσω με κάποιον από αυτούς μία συγκεκριμένη μέρα, ή μπορεί ένας άλλος να θυμώσει μαζί μου, αλλά αυτό δεν είναι κάτι στο οποίο στεκόμαστε για πολύ», σχολίασε ο Κασίγιας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρεάλ.

«Δεν υπάρχουν προβλήματα μεταξύ Ισπανών και Πορτογάλων παικτών. Το βρίσκω αδιανόητο να λέγεται κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που υπάρχουν και Βραζιλιάνοι μέσα στο αποκαλούμενο “πορτογαλικό” γκρουπ», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.