Στη δίνη σκανδάλου οι Ντάλας Μάβερικς

Σε δύσκολη θέση φέρεται να βρίσκεται πλέον ο Τερντέμα Ουσσέρι, μετά τις κατηγορίες περί σεξουαλικών παρενοχλήσεων γυναικών, οι οποίες εργάζονταν τα προηγούμενα χρόνια στους Ντάλας Μάβερικς.
Θωμάς Ναλμπάντης
21/02/2018 • 13:20
O Τερντέμα Ουσσέρι
  • shares
Σε δύσκολη θέση φέρεται να βρίσκεται πλέον ο Τερντέμα Ουσσέρι, μετά τις κατηγορίες περί σεξουαλικών παρενοχλήσεων γυναικών, οι οποίες εργάζονταν τα προηγούμενα χρόνια στους Ντάλας Μάβερικς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου, ο πρόεδρος των Μάβερικς είχε παρενοχλήσεις με σχόλια και αγγίγματα, αρκετές γυναίκες, με τη συγκάλυψη των Πολ Μονρό, αντιπροέδρου του τμήματος σκάουτινγκ και Μπράντι Πίτμαν, υπευθύνου του γραφείου ανθρωπίνου δυναμικού. Και οι δυο ήταν ενημερωμένοι από τις γυναίκες της εταιρίας, για τις ενέργειες του Άσσερι, όμως και οι δυο τον κάλυψαν. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/06/2018 • 07:29

Αποκαλύπτονται τα φαβορί στον 7ο όμιλο, ματς για γκολ στο Γκέτεμποργκ

Σε έναν από τους πιο αμφίρροπους ομίλους του Μουντιάλ, όπου η Αγγλία και το Βέλγιο θα παλέψουν για την πρώτη θέση, δύσκολα απόψε να «χαλάσει» κάτι στα παιχνίδια τους, ενώ εκτός διοργάνωσης, υπάρχει προοπτική παραγωγικότητας στο Γκέτεμποργκ.

09/05/2018 • 16:07