Μασάδο: «Διαφορετικός χειρισμός με Κατίδη» (vid)

Μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία, προσπαθεί να περάσει στον Αρη, ο νέος του προπονητής, Μανουέλ Μασάδο.

Μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία, προσπαθεί να περάσει στον Αρη, ο νέος του προπονητής, Μανουέλ Μασάδο. Δείγμα αυτής της φιλοσοφίας αποτυπώθηκε με τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την άκομψη αντίδραση του Γιώργου Κατίδη τη στιγμή της αλλαγής του στη Λιβαδειά. Μιλώντας στη NOVA ο κ. Μασάδο, ήταν ξεκάθαρος: « Εχω πει από την πρώτη στιγμή ότι είμαι ένας άνθρωπος πάρα πολύ ήρεμος. Αυτό πηγάζει από το ότι θεωρώ πως στο ποδόσφαιρο, χρειάζονται ψύχραιμες αποφάσεις και όχι εν βρασμώ. Αυτή είναι η δικιά μου νοοτροπία και από εκεί και πέρα μη ξεχνάτε πως το συγκεκριμένο περιστατικό έτυχε σ΄ ένα παιδί πολύ νεαρής ηλικίας και επομένως ο χειρισμός έπρεπε να είναι διαφορετικός απ΄ ότι αν ήταν κάποιος μεγαλύτερος».

Ο Μανουέλ Μασάδο, μίλησε ακόμη:  

Για το ντεμπούτο του στη Λιβαδειά: « Ηταν ευχάριστη η πρώτη μου εμπειρία στον πάγκο του Αρη και κυρίως στο ελληνικό ποδόσφαιρο το οποίο το ζείτε με μεγάλη ένταση, τόσο οι ποδοσφαιριστές, όσο και οι φίλαθλοι. Μου άρεσε πάρα πολύ η συγκεκριμένη εμπειρία. Μεγάλη ζωντάνια, δυνατό ποδόσφαιρο!»

Για τα συμπεράσματά του από  την ομάδα και οι τομείς που χρήζουν βελτίωσης: « Αυτό το οποίο θα προσπαθήσω κυρίως να αλλάξω, είναι η οργάνωση μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Χρειαζόμαστε λίγο παραπάνω τάξη. Εχω πίστη στις ικανότητες των ποδοσφαιριστών, αλλά είμαστε ανοργάνωτοι μέσα στο γήπεδο. Αυτό θέλω ν΄ αλλάξω και θα προσπαθήσω να πάρω το 100% του κάθε ποδοσφαιριστή, ώστε να δουλέψουμε όλοι σε μια κοινή πορεία».

Για το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας: « Είδα ένα μέρος από το παιχνίδι που δώσανε με τον Παναθηναϊκό και διαπίστωσα πολύ καλή οργάνωση μέσα στον αγωνιστικό χώρο, καλή αμυντική συμπεριφορά και βλέποντας τα αποτελέσματα με τους άλλους δύο που προπορεύονται στο πρωτάθλημα, περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για την πιθανότητα ενίσχυσης του Αρη: « Όπως καταλαβαίνετε οι προπονητές πάντα θέλουμε το κάτι παραπάνω. Από κει και πέρα όμως, εγώ όσο περνάνε οι μέρες, γνωρίζω καλύτερα το υλικό, γνωρίζω καλύτερα τα ατομικά ποιοτικά χαρακτηριστικά των παικτών. Είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε να τους διευκολύνουμε με τον οποιονδήποτε τρόπο. Οσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας, αν είχα κάτι κατά νου θα το συζητούσα απ΄ ευθείας και μόνο με τη διοίκηση».

Ο προπονητής των κιτρίνων, διέψευσε εξάλλου τη φημολογία που αναπτύχθηκε για ποδοσφαιριστές από την Γκιμαράες και πιο συγκεκριμένα για τον Ταρζίνιο, λέγοντας χαρακτηριστικά: « Ο Αρης έχει πέντε- έξι ποιοτικούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τον συγκεκριμένο. Επομένως δεν υπάρχει λόγος να έρθει».     


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.