Αρέσει στον Ολυμπιακό ο Αλενιά

Ο Αλενιά φέρεται να έχει συμπεριληφθεί στο μετεγγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, μαζί με τον Μεδράν.

Ο Αλενιά φέρεται να έχει συμπεριληφθεί στο μετεγγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, μαζί με τον Μεδράν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “ερυθρόλευκοι” έχουν στρέψει την προσοχή τους στην περίπτωση του νεαρού ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, ο οποίος φέρεται να παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού.

Ο Αλενιά υπέγραψε πρόσφατα νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την καταλανική ομάδα, με ρήτρα αποδέσμευσης τα 75 εκατομμύρια ευρώ. Τα ίδια δημοσιεύματα τονίζουν πως οι ιθύνοντες των Πειραιωτών ελπίζουν πως με σύμμαχο τον Ερνέστο Βαλβέρδε, θα καταφέρουν να αποκτήσουν τον Αλενιά για ένα χρόνο, ως δανεικό.

Παράλληλα, άλλα δημοσιεύματα θέλουν τον Μεδράν να ενδιαφέρει τους Πειραιώτες. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής της Βαλένθια βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, καθώς δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του. Πέρυσι, ο Μεδράν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Ράγιο Βαγεκάνο. Η περίπτωσή του είναι μια από αυτές που εξετάζονται από τον Ολυμπιακό, για την κάλυψη του κενού που άφησε ο τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.