“Αλυσίδα” προβλημάτων στον Ολυμπιακό

Γεμάτος προβλήματα είναι ο Ολυμπιακός ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Κυριακής με την Ξάνθη στα «Πηγάδια».

Γεμάτος προβλήματα είναι ο Ολυμπιακός ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Κυριακής με την Ξάνθη στα «Πηγάδια».  Ο τραυματισμός του Μιραλάς (έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στον ορθό μηριαίο δεξιά και θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες) αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Για μία ακόμη ημέρα, τόσο ο Χολέμπας, όσο και ο Τζιμπούρ δεν κατέστη εφικτό να προπονηθούν και αναμένεται ν’ αποκλειστούν απ’ την αποστολή που θ’ ανακοινώσει ο Ισπανός τεχνικός μετά το τέλος της προπόνηση του Σαββάτου. Εκτός πλάνων του βρίσκονται οι επίσης τραυματίες Μόνχε και Φέισα.

Υπάρχει και ένα ευχάριστο νέο για τον τεχνικό των Πειραιωτών. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα που απουσίαζε στην Αργεντινή για οικογενειακό του ζήτημα, επέστρεψε την Πέμπτη στην Ελλάδα και σήμερα γυμνάστηκε κανονικά. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Αργεντινός θα είναι στην ενδεκάδα του αγώνα στα Πηγάδια, μαζί με τον Ντιόγκο. Μάλιστα, η Ξάνθη «ξυπνάει» ευχάριστες αναμνήσεις για τον Βραζιλιάνο επιθετικό, καθώς με δικό του γκολ ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει της «ακριτικής» ομάδας με 1-0 τον Σεπτέμβριο του 2008.

Ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος για εννέα ματς στη σειρά. Στα «Πηγάδια» θ’ αναζητήσει την έκτη εκτός έδρας νίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάρει το τρίποντο στις έδρες του Εργοτέλη, του Πανίωνιου, του Άρη, της Κέρκυρας και του Λεβαδειακού. Συνολικά, μακριά απ’ το Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός μετράει πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες με την ΑΕΚ και τη Δόξα και μία ήττα απ’ τον Αστέρα Τρίπολης. Στις τελευταίες τέσσερις επισκέψεις τους στην Ξάνθη, οι «Πειραιώτες» πέτυχαν ισάριθμες νίκες.

Την ίδια ώρα η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» εξακολουθεί να βρίσκεται σ’ αναζήτηση χαφ, αλλά και τερματοφύλακα με τον Βοροϊρλανδό γκολκίπερ του ΟΦΗ, Ρόι Κάρολ να βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.