Κάνουν πλάκα τα αστέρια της Ρεάλ

Χαλαρές στιγμές στο Άνφιλντ για τους διεθνείς της Βραζιλίας και της Κροατίας. Μαρσέλο, Κασεμίρο από την μία, Μόντριτς, Κόβασιτς από την άλλη. Συμπαίκτες στην Ρεάλ Μαδρίτης πόζαραν με κέφι στο γήπεδο του Άνφιλντ

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύριζε το 4ο Champions League τα τελευταία πέντε χρόνια και από τους παίκτες κλειδιά σε αυτή την επιτυχία ήταν οι Μαρσέλο και Μόντριτς. Αυτό το Σαββατοκύριακο ο Βραζιλίανος και ο Κροάτης θα βρεθούν αντιμέτωποι καθώς Βραζιλία και Κροατία δίνουν φιλικό προετοιμασίας ενόψει Μουντιάλ το οποίο θα διεξαχθεί στο Άνφιλντ.
Ο φακός απαθανάτισε τα φιλαράκια της Ρεάλ να κάνουν πλάκα μπροστά από το σήμα της Λίβερπουλ μια εβδομάδα μετά την νίκη τους με 3-1 στον τελικό του Champions League.
Την φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό του λογαρισμό στο Instagram o Ματέο Κόβασιτς που μπορεί στην Ρεάλ να μην βρίσκεται στα αρχικά πλάνα αλλά στην Εθνική υπολογίζεται ως βασικός.

Η Βραζιλία θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο χωρίς τον Ντόουγκλας Κόστα αλλά και τον Ρενάτο Αουγκούστο καθώς είναι τραυματίες ( ακολουθούν θεραπεία) και δεν είναι διαθέσιμοι για το φιλικό που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή στις 17.00 το απόγευμα. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Νειμάρ ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και είναι στην διάθεση του ”Τέτε”. Στο Άνφιλντ επιστρέφει και ο Φελίπε Κοουτίνιο που από το χειμώνα αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα και θα αντιμετωπίσει τον πρώην του συμπαίκτη στην Λίβερπουλ Ντέγιαν Λόβρεν, όπως και τον νυν συμπαίκτη του στην Καταλονία Ιβάν Ράκιτιτς.
Αυτό θα είναι το προτελευταίο φιλικό για την ”Σελεσάο” καθώς ακολουθεί η φιλική αναμέτρηση με την Αυστρία στην Βιέννη στις 10 Ιουνίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.