Νίκησε αλλά δεν εντυπωσίασε το Μεξικό

Προτελευταία πρόβα πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο για το Μεξικό και ευκαιρια για τον ομοσπονδιακό προπονητή Χουάν Κάρλος Οσόριο να δοκιμάσει αρκετούς ποδοαφαιριστές κόντρα στην Σκωτία που τελικά πήρε την νίκη με το φτωχό 1-0.

Στο στάδιο ”Αζτέκα” το Μεξικό δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην Σκωτία και πήρε χωρίς να εντυπωσιάσει την νίκη με 1-0.
Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε νωρίς καθώς μόλις στο 13ο λεπτό της συνάντησης ο ποδοσφαιριστής των Λος Άντζελες Γκάλαξι και συμπαίκτης του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, Τζιοβάνι Ντος Σάντος μετά από την ασίστ του Κάρλος Βέλα νίκησε τον Μακ Λάγκλιν.

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη σε πέντε φιλικά για το Μεξικό μέσα στο 2018 καθώς έχει νικήσει με 1-0 την Βοσνία, 3-0 την Ισλανδία, ενώ έχει χάσει από την Κροατία με 1-0 και έχει αναδειχθεί ισόπαλο χωρίς γκολ με την Ουαλία στα τέλη Μαίου.

Το τελευταίο του φιλικό το συγκρότημα του Οσόριο θα το δώσει κόντρα στην Δανία στις 9 Ιουνίου. Το Μεξικό βρίσκεται στον 5ο όμιλο του Μουντιάλ της Ρωσίας μαζί με το φαβορί και παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία, την Νότια Κορέα και την Σουηδία του Μάρκους Μπεργκ.
Πρεμιέρα για τους ”Αζτέκους’‘ κόντρα στα ”Πάντσερ” την Κυριακή 17 Ιουνίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.