Πόρτις: «Δε μιλούσαμε με τον Μίροτιτς»

Ο Μπόμπι Πόρτις αποκάλυψε πως δεν είχε καθόλου καλές σχέσεις με τον Νίκολα Μίροτιτς και πως οι δυο τους δε μιλούσαν έξω από το γήπεδο. Αιτία στάθηκε το επεισόδιο που είχαν στην αρχή της σεζόν.
Θωμάς Ναλμπάντης
04/02/2018 • 14:44
Οι Πόρτις και Μίροτιτς
  • shares
Ο Μπόμπι Πόρτις αποκάλυψε πως δεν είχε καθόλου καλές σχέσεις με τον Νίκολα Μίροτιτς και πως οι δυο τους δε μιλούσαν έξω από το γήπεδο. Αιτία στάθηκε το επεισόδιο που είχαν στην αρχή της σεζόν. Ο Μίροτιτς αποχώρησε με ανταλλαγή στους Πέλικανς, καθώς δεν μπορούσε πλέον να συνυπάρξει με τον Πόρτις.

Ο τελευταίος δήλωσε μετά την αποχώρηση του πρώην πλέον συμπαίκτη του: «Λυπάμαι για ότι έγινε. Προσπαθήσαμε να φερθούμε επαγγελματικά, να κάνουμε τα πράγματα να δουλέψουν στο γήπεδο. Δεν μιλούσαμε έξω από το γήπεδο, Μία φορά στο αεροπλάνο παίξαμε χαρτιά. Ήταν άβολο. Δεν ξαναπαίξαμε από τότε».

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/02/2019 • 08:13

Αουτσάϊντερ με "άγριες" διαθέσεις σε Λιέγη, Πάντερμπορν και Εϊμπάρ

Πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια περιμένουμε στο Βέλγιο, την Ισπανία, την Ολλανδία και την Γερμανία. Παραγωγικές αναμετρήσεις περιμένουμε σε Πάντερμπορν, Εϊμπάρ και Λιέγη ενώ τόσο στο Μόναχο όσο και στο Τορίνο πιθανόν να γίνει συντήρηση από τα φαβορί