Πανέτοιμη η Εθνική συγχρονισμένης κολύμβησης

Με στόχο μια θέση στο βάθρο βρίσκεται στη Βόννη η εθνική συγχρονισμένης κολύμβησης για το 23ο διεθνές μίτινγκ «German Open».

Με στόχο μια θέση στο βάθρο βρίσκεται στη Βόννη η εθνική συγχρονισμένης κολύμβησης για το 23ο διεθνές μίτινγκ «German Open». Οι Δέσποινα Σολωμού, Ευαγγελία Πλατανιώτη και Ευγγελία Κουτίδη θα δουν σε ποιο σημείο βρίσκονται εν όψει της συνέχειας της προετοιμασίας τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Η Δέσποινα Σολωμού τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ: «Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Μπορεί φέτος να διεξάγεται νωρίς και να έχουμε δουλέψει λιγότερο σε χρονική διάρκεια, είμαστε όμως σε καλύτερη κατάσταση από πέρσι, γιατί προετοιμαζόμαστε σε συνέχεια της περιόδου που ολοκληρώθηκε. Το μίτινγκ είναι αρκετά σημαντικό, γιατί θα παρουσιάσουμε τις νέες χορογραφίες. Θα ακούσουμε τα σχόλια των κριτών και θα δούμε ποιες διορθώσεις θα χρειαστεί να κάνουμε».

Και συμπλήρωσε: «Το παρών θα δώσουν όλες σχεδόν οι κορυφαίες ομάδες του αθλήματος, επομένως θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Είναι ένα καλό τεστ, στο οποίο θέλουμε να πραγματοποιήσουμε καλή εμφάνιση. Θα δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε, όπως βεβαίως και οι άλλες ομάδες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.