Τα στατιστικά του Πανθρακικός-ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε το αφιέρωμα των στατιστικών που έκανε για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε το αφιέρωμα των στατιστικών που έκανε για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Αναλυτικά: «Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 25ης Αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Πανθρακικό εκτός έδρας. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων και την παράδοση των αγώνων στην έδρα της Κομοτηνής.

#11 νίκες σε 13 αναμετρήσεις με τον Πανθρακικό έχει ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος είχε χτίσει ένα σερί με δέκα νίκες σε δέκα αναμετρήσεις (εννέα αγώνες για την Super League και ένα για το Κύπελλο Ελλάδος), αλλά στις 21 Μαρτίου 2015 έσπασε αυτή η παράδοση με τη νίκη (3-1) της ομάδας της Κομοτηνής. #1η Δεκεμβρίου 1976 ήταν η πρώτη φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες και το ραντεβού τους ήταν για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος σε μια αναμέτρηση που το 3-0 έγραψαν με δικά τους γκολ οι Γκουερίνο, Κερμανίδης, Ορφανός.

#32 χρόνια χρειάστηκαν να περάσουν για να συναντηθούν πάλι οι δύο ομάδες, αλλά αυτή τη φορά ήταν σε αγώνα πρωταθλήματος, με τον Πανθρακικό ως νεοφώτιστο να χάνει 1-0 με το γκολ του Μουσλίμοβιτς (65′) στην Κομοτηνή. Ακολούθησαν τρεις ακόμη αναμετρήσεις στην Κομοτηνή από τότε με τον ΠΑΟΚ να μετρά ισάριθμες νίκες, πάντα με διαφορετικό σκορ. Το 2009-10 με 2-1 (Μπουβάλ – Βιεϊρίνια, Γκαρσία), το 2012-13 με 4-1 ( αυτογκόλ Κάτσε – Λάζαρ, Σαλπιγγίδης, Γιάννου, Σταφυλλίδης). #21 Μαρτίου 2015 ο Πανθρακικός επικράτησε με 3-1 για το πρωτάθλημα της Super League και αυτή ήταν η πρώτη φορά που έπαιρνε κάτι από αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Οι Ντιγκινί (7′), Τζάνης (43′) Ιγκόρ (79′) σκόραραν για την ομάδα του Πανθρακικού, ενώ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος (63′) είχε βρει διχτυα για τον ΠΑΟΚ. #2 γκολ σε αναμετρήσεις με τον Πανθρακικό έχει σημειώσει πρώτος ο Λούκας στη νίκη με 3-0 την παραμονή της 28η Οκτωβρίου, ενώ το άλλο γκολ είχε έρθει με αυτογκόλ του Εμπόου. Στην αναμέτρηση με του πρώτου γύρου της φετινής περιόδου (8/11/2015) ο Ροντρίγκες βρήκε δύο φορές δίχτυα για τον ΠΑΟΚ, δύο ο Μπαϊκαρά για την ομάδα της Κομοτηνής σε μια αναμέτρηση που τελείωσε 3-3 και αποτέλεσε την μοναδική επιτυχία του Πανθρακικού σε εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά και το μοναδικό ισόπαλο αποτέλεσμα σε 13 συνολικά ματς μεταξύ τους ανεξάρτητα έδρας και διοργάνωσης. #11 γκολ έχει σημειώσει ο ΠΑΟΚ στις εκτός έδρας αναμετρήσεις του με τον Πανθρακικό, ενώ έχει δεχθεί δύο, με τον Κάτσε να έχει “χρεωθεί” σε εκείνο το ματς το μοναδικό αυτογκόλ της καριέρας του. Την επόμενη σεζόν βέβαια ο 22χρονος μέσος πήρε εκδίκηση με γκολ κατά του Πανθρακικού μέσα στην Τούμπα». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.