Ο Μαρίνος στο Novasports (vid)

Ο Στέργος Μαρίνος μίλησε στην κάμερα της Nova και τον Νίκο Τζουάννη για τον αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Δόξα Δράμας.

Ο Στέργος Μαρίνος μίλησε στην κάμερα της Nova και τον Νίκο Τζουάννη για τον αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Δόξα Δράμας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέργου Μαρίνου στη Nova:

“Γνωρίζουμε τον αντίπαλο, γνωρίζουμε ότι παίζει συνέχεια Τετάρτη-Κυριακή, όπως θα κάνουμε κι εμείς αυτόν τον μήνα, αλλά δεν πρέπει να τον υποτιμήσουμε. Γνωρίζουμε ότι θα έρθει και θα αμυνθεί σχεδόν μαζικά. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, ώστε να μας φύγει το άγχος και αν μπορέσουμε μετά να διασπάσουμε την άμυνα τους, για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να πετύχουμε και άλλα γκολ.

H Δόξα Δράμας ήρθε ισόπαλη με δυο δυνατούς αντιπάλους… Μοιάζει σαν προειδοποίηση για την ομάδα σου ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης;
“Είναι μια προειδοποίηση για να μην την υποτιμήσουμε. Γιατί γνωρίζουμε κι εμείς τι θα γίνει… Αλλά θεωρώ ότι είμαστε σε θέση να το αντιμετωπίσουμε, θα μπούμε σοβαροί και ελπίζω ότι δεν θα γίνει αυτό που έγινε με τις άλλες ομάδες”.

Πως διαχειρίζεστε αυτή τη σειρά συνεχόμενων αγώνων που ακολουθεί;
“Πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν πρέπει να κοιτάμε ποιο παιχνίδι είναι μετά, ποιο παιχνίδι ήταν πριν και τι κάναμε. Αυτό που έχει σημασία είναι το παρόν, αυτό το παιχνίδι που παίζουμε τώρα και αυτό είναι το πιο σημαντικό”.

Σας βοηθά ψυχολογικά η νίκη επί του ΠΑΣ στην προσπάθεια τίτλου;
“Κάθε παιχνίδι που περνάει και είναι κερδοφόρο, είναι και βήμα τίτλου, δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Μακάρι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια σε αυτή τη σειρά αγώνων και να πάμε στα ντέρμπι από θέση ισχύος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.