Τούντορ και κόσμος… τρολάρουν τον Σαββίδη!

Ο Δημήτρης Παπανικολάου γράφει στο προσωπικό του blog για την ήττα του ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή, τον Ιγκόρ Τούντορ και τον Ιβάν Σαββίδη.

Αυτά που συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ είναι πράγματα μυθικά. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας Ιβάν Σαββίδης εκφράζει σε όλους τους τόνους τη στήριξή του στον προπονητή Ιγκόρ Τούντορ και παίρνει το μέρος του κόσμου για όσα έγιναν την περασμένη Τετάρτη στην Τούμπα, αλλά μετά το ματς στην Κομοτηνή διαπιστώνει ότι ο ίδιος βαδίζει μοναχός!

Κι αρχίζω από τον Τούντορ. Ο Ιβάν δείχνει ως υπεύθυνο της κακής πορείας του ΠΑΟΚ τον Δανό Φρανκ Άρνεσεν, την ΕΠΟ και τον Ολυμπιακό και ξαφνικά ο Κροάτης προπονητής -αντί να πει “ευχαριστώ” – αποφασίζει να τον… τρολάρει!

Διότι μόνο ως τρολάρισμα μπορούν να εκληφθούν οι δηλώσεις του μετά την ήττα-σοκ στην Κομοτηνή από τον καταδικασμένο Πανθρακικό και μάλιστα με ανατροπή.

Στην αρχή είπε ότι πρόκειται για ευθύνη όλων: Δική του, των παικτών και του κλαμπ. Όπου “κλαμπ” εννοεί τον Σαββίδη, που έπεσε κι αυτός στην “παγίδα” του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος με την διαιτησία που κατατρέχει τον Παναθηναϊκό έχει δώσει άλλοθι στους παίκτες του Στραματσόνι.

Το ίδιο έκανε και ο Σαββίδης όταν μιλώντας μέσω skype πριν την προπόνηση της Παρασκευής είπε ότι είναι περήφανος για τα παλικάρια του (και ειδικά για τον Μακ) και όσα έκαναν στο ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Αυτή η “περηφάνια” το μεσημέρι της Κυριακής πήγε περίπατο πριν καν αποσυνδεθεί ο υπολογιστής του ιδιοκτήτη!    

Μετά ο Κροάτης είπε ότι “είχαμε έναν διαιτητή που ήταν θετικός με εμάς και δεν είχαμε κανένα παράπονο”. Ο Σαββίδης πρέπει εκείνη τη στιγμή να έπαθε λόξιγκα! Την ώρα που μετά το κύπελλο προσπαθεί να ματαιώσει και το πρωτάθλημα, έρχεται ο Τούντορ και μιλάει για καλή διαιτησία…

Και μετά τολμά και δηλώνει ότι ο Πέλκας και ο Μυστακίδης δεν είναι Φορτούνης και Ιντέγε για να μπορούν να αλλάξουν ένα παιχνίδι. Φυσικά και ο άνθρωπος λέει την αλήθεια, αλλά σε τούτες τις στιγμές, μετά από όσα έχουν συμβεί και για τα οποία φταίνε ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ εκτός από το “κλαμπ” που είπε κι ο Τούντορ, τέτοιες “αλήθειες” τις καταπίνεις! Δεν τις σκέφτεσαι καν, όχι να τις πεις και φόρα παρτίδα!

Κι αφού ο Τούντορ αναφέρει ότι δεν παραιτείται γιατί όση ευθύνη έχει ο ίδιος, άλλη τόση είναι η ευθύνη των παικτών και του κλαμπ, έρχονται και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να ταράξουν την ηρεμία του μεγαλομετόχου.

Γιατί όταν έχεις γίνει “ένα” με τον κόσμο σου και είσαι έτοιμος ως Ιβάν Σαββίδης να δεις το αθηναϊκό ποδόσφαιρο να διαλύεται και να δικαιολογείς -λόγω των Παππάδων και των Μήτσιων- την εισβολή των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, σίγουρα δεν περιμένεις να δεις κρεμασμένο στο γήπεδο της Κομοτηνής ένα πανό που έγραφε “Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη εμάς τους οπαδούς κι όχι συμμαχίες με ψεύτες κι εχθρούς”.

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ λοιπόν, το όποιο “κοινό μέτωπο” με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ φαντάζει “ψεύτικο” και “εχθρικό, ενώ για τον Τούντορ η ομάδα του δεν έχει παίκτες όπως ο Ολυμπιακός για να μπορέσουν να κερδίσουν ακόμα και τον Πανθρακικό!

Αν τα προαναφερόμενα δεν αποτελούν τρολάρισμα στον Ιβάν, που προσπαθεί να πείσει ότι για όλα φταίνε οι άλλοι, τότε ο Τούντορ θα συνεχίσει και του χρόνου στον ΠΑΟΚ και στην Τούμπα θα καταργηθούν τα τουρνικέ και οι κάμερες του Κοντονή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.