«Δεν σέβονται την προσπάθεια μας»

Αιχμές κατά της διαιτησίας για το παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό άφησε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Αιχμές κατά της διαιτησίας για το  παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό άφησε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Ο τεχνικός των «κίτρινων» με δηλώσεις του στο «ΑΡΗΣ fm» τόνισε πως θα πρέπει να σεβαστούν την προσπάθεια της ομάδας του γιατί ο Άρης δεν είναι σωματείο της σειράς.

«Και ο πιο αδαής καταλαβαίνει τι συμβαίνει στο τελευταίο δεκάλεπτο. Είχαμε δέκα φάουλ και ο Παναθηναϊκός δύο. Δεν είναι δικό μου θέμα να διαμαρτύρομαι συνεχώς και για αυτό μετά δεν τοποθετήθηκα για τη διαιτησία. Είναι υποχρέωση άλλων να προστατεύουν την ομάδα. Από ένα σημείο και μετά είπα ότι δεν θα μιλήσω ποτέ για τη διαιτησία και αυτό θα κάνω. Δεν σέβονται την προσπάθεια που κάνουμε. Ο Άρης δεν είναι σωματείο της σειράς. Είναι μια μεγάλη ομάδα με φιλοδοξίες που θα τις δείξει ακόμα πιο πολύ στο μέλλον» δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη βελτίωση των παικτών του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Είχα πει στους παίκτες ότι αν είμαστε όπως πρέπει, ο κόσμος θα μας στηρίξει και θα ζήσουμε μοναδικές στιγμές. Χάρηκα που επιβεβαιώθηκα και φυσικά χάρηκαν τα παιδιά. Άλλο να παίζεις χωρίς κόσμο και άλλο με την ατμόσφαιρα που είδαμε το Σάββατο. Το υποσχεθήκαμε από την αρχή της χρονιάς. Είχα τη χαρά να έχω νέα παιδιά και να τα εκπαιδεύσω σαν δάσκαλος. Στο γήπεδο δουλεύουν και οι ίδιοι πάρα πολύ σκληρά και είναι λογικό να έχουν πρόοδο. Βέβαια δεν έχουν τη σχετική εμπειρία ώστε καλύψουμε τις αδυναμίες μας σε ορισμένα παιχνίδια. Έτσι όμως κερδίζεται η εμπειρία. Στο μέλλον και αν μείνουν στο σωματείο, έχουμε την ελπίδα ότι θα κερδίζουμε και αυτά τα παιχνίδια».

Όσον αφορά το παιχνίδι με τη Χίμκι για τη φάση των «16» του Eurocup ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι που ξαναφέρνουμε μεγάλες ομάδες στο Παλέ και τη Θεσσαλονίκη. Ο Άρης έχει βαρύ όνομα και το καταλαβαίνουμε όλοι στα ταξίδια που κάνουμε. Θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μεγάλες ομάδες. H Χίμκι έχει μεγάλο προϋπολογισμό ενώ πρόσφατα πήρε τον Ζελαμπάλ. Το γεγονός ότι έρχεται σήμερα με τσάρτερ για να μην κουραστούν οι παίκτες δείχνει το σεβασμό της απέναντι στον Άρη. Είναι πολύ μεγάλη πρόκληση. Αν τα καταφέρουμε και κερδίσουμε, έχουμε ελπίδες να περάσουμε στην επόμενη φάση. Από μόνο του αυτό είναι ένα κίνητρο για όλους μας».

Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του: «Η ομάδα τον τελευταίο καιρό έχει κάποια προβλήματα που δεν πρέπει να τα αναπαράγουμε γιατί πρέπει να βγάζουμε μια υγιή εικόνα. Αυτή πρέπει να μεγεθυνθεί και αυτό θα γίνει φυσικά με τα αποτελέσματα. Παρόλο που έχουμε μείνει πίσω στο πρωτάθλημα δεν έχουμε χάσει την αυτοπεποίθηση μας. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.