Νίκη-ανάσα για τη Χιχόν

Τρεις βαθμούς που μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμοι στη "μάχη" της αποφυγής του υποβιβασμού πήρε η Χιχόν. Η Σπόρτινγκ νίκησε με 2-1 τη Μάλαγα για την 18η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν σε ένα παιχνίδι με συναρπαστικό φινάλε.

Τρεις βαθμούς που μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμοι στη “μάχη” της αποφυγής του υποβιβασμού πήρε η Χιχόν. Η Σπόρτινγκ νίκησε με 2-1 τη Μάλαγα για την 18η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν σε ένα παιχνίδι με συναρπαστικό φινάλε.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 36′ με τον Γκάλβεθ, το γκολ του οποίου φαινόταν αρκετό για να τους χαρίσει τη νίκη. Η Μάλαγα, ωστόσο, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 88′ με τον Φαν Νίστελροϊ, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει την ισοπαλία. Ο Τρέχο με ένα υπέροχο μακρινό σουτ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Καμπαγέρο και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΧΙΧΟΝ: Χουάν Πάμπλο, Αρνολίν, Σουάρες, Κανέγια, Γκάλβεθ, Εγουρέν, Κάστρο (79′ Ριβέρα), Ντε Λας Κουέβας (82′ Μπίλιτς), Κάσες, Νόβο (71′ Τρέχο), Μπαράλ

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγέρο, Ματάισεν (83′ Ροντόν), Ντεμικέλις, Μονρεάλ, Σάντσεθ, Τουλαλάν, Καθόρλα, Ελισέου (72′ Μπουονανότε), Ίσκο, Φαν Νίστελροϊ, Φερνάντες (59′ Χουάνμι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.