Ο θάνατός σου, η ζωή μου!

Η Εσπανιόλ νίκησε 2-1 τη Ράγιο Βαγιεκάνο με την πρώτη να απομακρύνεται από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη δεύτερη να μπλέκει μετά την ήττα.

Η Εσπανιόλ νίκησε 2-1 τη Ράγιο Βαγιεκάνο με την πρώτη να απομακρύνεται από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη δεύτερη να μπλέκει μετά την ήττα. 

Στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 28ης αγωνιστικής στο ισπανικό πρωτάθλημα και οι δύο ομάδες γνώριζαν πως η νίκη ήταν επιτακτική ανάγκη στη μάχη για την παραμονή αλλά τελικά η Εσπανιόλ ήταν εκείνη που χαμογέλασε στο τέλος. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο δωδέκατο μόλις λεπτό με τον Άμπραχαμ αλλά στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 67ο λεπτό ο Μπεμπέ σκόραρε και έφερε το παιχνίδι στα ίσια. 

Ωστόσο, η χαρά των φιλοξενούμενων για κάτι θετικό απ’ το ματς δεν κράτησε για πολύ αφού δέκα λεπτά αργότερα η Εσπανιόλ ανέκτησε το προβάδισμα με γκολ του Πέρεθ και τελικά πήρε τη νίκη. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Σάντσεθ στο 90ο λεπτό.

Με αυτό το τρίποντο οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 31 βαθμούς και πλέον βρίσκονται στη 14η θέση ενώ οι η Ράγιο έμεινε στους 26 πόντους και μία θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.