Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για τους σωματειακούς προπονητές

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης απονέμει τα εύσημα στους σωματειακούς προπονητές.

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης απονέμει τα εύσημα στους σωματειακούς προπονητές.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 εξέδωσε ανακοίνωση ώστε να τους επιβραβεύσει για την εξαιρετική και αδιάκοπη προσπάθειά τους σε γεμάτο πρόγραμμα 9 μηνών. Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι έβγαλαν σε πέρας βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα κάτω από δύσκολες συνθήκες, ενώ τους εγκωμιάζει και για το γεγονός ότι προκειμένου να επιτελέσουν το έργο τους απέναντι στα παιδιά μπορούν ν’ αναλάβουν πολλούς ρόλους: Να γίνουν από εμψυχωτές και οργανωτές μέχρι γυμναστές και φυσιοθεραπευτές. Επίσης, η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. αναγνωρίζει ότι «η εντυπωσιακή άνοδος του αγωνιστικού επιπέδου των αθλητών οφείλεται σε πολύ μεγάλο μέρος στους προπονητές των σωματείων, οι οποίοι όχι μόνο κοπιάζουν, αλλά επιμορφώνονται ταυτόχρονα, παρακολουθούν τις διεθνείς τάσεις και δημιουργούν «σύγχρονους αθλητές».

Η συγχαρητήρια ανακοίνωση της ομοσπονδίας προς τους προπονητές, που αποφασίστηκε ομόφωνα στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου την περασμένη εβδομάδα, αναφέρει αναλυτικά:

«Συγχαίρουμε ολόθερμα τις προπονήτριες και τους προπονητές όλων των σωματείων μας, για την ακούραστη προσπάθεια που κατέβαλαν σε όλη τη διάρκεια και της φετινής αγωνιστικής περιόδου, από τον Σεπτέμβρη του 2017 έως και τον Μάη του 2018, ασταμάτητα, κάτω από δύσκολες ως επί το πλείστον συνθήκες και έβγαλαν σε πέρας το βαρύ αγωνιστικό και προπονητικό πρόγραμμα. Μπράβο σε όλες και όλους. Είναι υποχρέωσή μας να διατυμπανίσουμε ότι οι πιο πολλοί από εσάς επωμίζεσθε και εκτελείτε πολλούς ρόλους προκειμένου να επιτελέσετε το έργο σας. Προπονητές και γυμναστές και φυσιοθεραπευτές και αθλητικοί ψυχολόγοι και φροντιστές και διατροφολόγοι και δάσκαλοι και φίλοι και εμψυχωτές και σύμβουλοι και οργανωτές και μάνατζερ και έφοροι και νομικοί και επικοινωνιολόγοι, όλα σε ένα, άντε σε δύο το πολύ πρόσωπα. Η εντυπωσιακή άνοδος του αγωνιστικού επιπέδου των αθλητριών και των αθλητών μας οφείλεται σε πολύ μεγάλο μέρος στους προπονητές των σωματείων μας που όχι μόνο κοπιάζουν αλλά επιμορφώνονται ταυτόχρονα, παρακολουθούν τις διεθνείς τάσεις και δημιουργούν «σύγχρονους αθλητές». Σας ευχαριστούμε. Η δουλειά σας, το γνωρίζουμε καλά, δεν σταματάει ποτέ. Σας ευχόμαστε να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να ανανεωθείτε, να πάρετε βαθειά ανάσα, με τους αγαπημένους σας ανθρώπους γύρω σας, να είσαστε όλες και όλοι γεροί και δυνατοί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.