Βόβορας: “Η σκληρή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν το κλειδί για τη νίκη” (video)

Οι δηλώσεις του Γιώργου Βόβορα, του βοηθού προπονητή του Παναθηναϊκού στον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τον Δημήτρη Καρύδα αμέσως μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού με 77-61 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Βόβορα, του βοηθού προπονητή του Παναθηναϊκού στον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τον Δημήτρη Καρύδα αμέσως μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού με 77-61 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος. 

“Ακούγεται τετριμένο, που πάντα λέμε ότι κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Κρατάμε μόνο τη νίκη, το 1-1 και συνεχίζουμε. Δείξαμε αντίδραση αλλά σε μία σειρά πλέι οφ με δύο πολύ μεγάλες ομάδες, πάντα συμβαίνει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μία ομάδα να αλλάξει πολύ την εικόνα της. Καταλάβαμε τα λάθη μας, νομίζω ήταν καθαρά θέμα ενέργειας σήμερα. Ήμασταν προσηλωμένοι στις  λεπτομέρειες, θέλαμε να παίξουμε πιο σκληρά στην άμυνα και αυτό μας βγήκε.”

“Αυτό που συζητησαμε μετά το πρώτο παιχνίδι ήταν ότι αυτό που δείξαμε, δεν αντιστοιχεί στην εικόνα, που είχαμε όλη τη χρονιά. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, στο μεγαλύτερο μέρος της φετινής σεζόν παίξαμε πολύ καλά και θέλαμε να δείξουμε πως μπορούμε να παίξουμε πραγματικά. Για να κερδίσεις εδώ μέσα, πρέπει πρώτα να παίξεις σκληρή άμυνα. Αυτό είχαμε βάλει στόχο και μετά βέβαια προσέξαμε και την επίθεση. Οι μόλις 23 πόντοι  που δεχτήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν το κλειδί για τη νίκη σήμερα.”

“Δύο πράγματα έγιναν στο τέλος και κάναμε κάποια λάθη. Το πρώτο ήταν στο 1.04, που δεχτήκαμε ένα καλάθι από τον Πρίντεζη, που ήταν πολύ σημαντικό. Αυτό έδωσε αυτοπεποίθηση στον Ολυμπιακό. Το δευτερο είναι ότι βγάλαμε κούραση. Ο Σίνγκλετον και ο Καλάθης, έπαιξαν σε όλο το δευτερο ημίχρονο. Διατηρήσαμε τη συγκέντρωση μας και παιξαμε άμυνα μέχρι το τέλος.”

Για τη μη συμμετοχη του Παππά: “Πάντα ο παίκτης που δεν παιζει ειναι ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Επιλέξαμε να πάμε σε διαφορετικά σχήματα. Αυτό μας έδωσε δημιουργία και στο επιθετικό κομμάτι γιατί παιξαμε με Λοτζέσκι και Ρίβερς στο 2 – 3 και στην άμυνα είχαμε μεγαλύτερη ευχέρεια, ρυθμό και ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Ήταν καθαρά θέμα τακτικής. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι, θα είναι στην έδρα μας, θα πάμε σε ενα διαφορετικό πλάνο. Έτσι είναι τα πλέι οφ.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.