Μαρκόφσκι: «Το καλύτερο μου γκολ»

Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, παρέλαβε ο Μάρκο Μαρκόφσκι.

Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, παρέλαβε ο Μάρκο Μαρκόφσκι. Ο Σέρβος επιθετικός τόνισε πως το γκολ που σημείωσε απέναντι στον Εργοτέλη στην Κρήτη είναι το καλύτερο στην έως τώρα καριέρα του, ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένος για την έως τώρα καριέρα του στην ακριτική ομάδα.

Χαρακτηριστικά, ο Μαρκόφσκι τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που σημείωσα και βοήθησα έτσι την ομάδα μου να νικήσει. Αισθάνομαι απόλυτα ικανοποιημένος που αυτό το γκολ ψηφίστηκε ως το καλύτερο της αγωνιστικής. Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο γκολ της καριέρας μου και νιώθω διπλά χαρούμενος γιατί είναι το πρώτο βραβείο που κερδίζω ποτέ, για γκολ που έχω σημειώσει. Θα προσπαθήσω να σημειώσω κι άλλα γκολ και για να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της Ξάνθης αλλά και για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Φυσικά δεν έχει σημασία ποιος βάζει το γκολ αλλά σημασία έχει να νικάει η ομάδα».

Από την πλευρά του, ο Άρης Πιαλόγλου τόνισε: «Συγχαρητήρια στον Μάρκο για το πολύ όμορφο γκολ που σημείωσε. Σημασία έχει η ομάδα να σημειώνει γκολ και όχι ποιος παίκτης τα πετυχαίνει βέβαια. Το γκολ αντανακλά σε όλη την ομάδα γιατί απλά είναι αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.