Την Τρίτη στην Αθήνα η τρόικα

Την επόμενη Τρίτη θα έρθει στην Αθήνα το κλιμάκιο της τρόικας, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Αμαντέου Αλταφάζ, εκπρόσωπος του επιτρόπου Οικονομίας, Όλι Ρεν.

Την επόμενη Τρίτη θα έρθει στην Αθήνα το κλιμάκιο της τρόικας, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Αμαντέου Αλταφάζ, εκπρόσωπος του επιτρόπου Οικονομίας, Όλι Ρεν.

Ερωτηθείς για το περιεχόμενο των διαπραγματεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα και για τα στοιχεία του δημοσιονομικού ελλείμματος της Ελλάδας, ανέφερε ότι η Επιτροπή αναμένει από τις συζητήσεις της τρόικας στην Αθήνα, την ερχόμενη εβδομάδα, να αποκομίσει πιο ξεκάθαρη εικόνα, τόσο για το έλλειμμα, όσο και για το βάθος της οικονομικής ύφεσης.

«Από τις συζητήσεις θα μπορέσουμε να έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα για τα δημοσιονομικά στοιχεία της Ελλάδας», σημείωσε.

Εν τω μεταξύ, στην Αθήνα βρίσκεται ο επικεφαλής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF), Τσαρλς Νταλάρα, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο για το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων (PSI).

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα. Στο επίκεντρο βρέθηκε το κρίσιμο στάδιο των διαπραγματεύσεων για το PSI όπου δεν αποκλείεται εντός των προσεχών ημερών να έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Κατά τις ίδιες πληροροφίες, οι κ.κ. Παπαδήμος και Βενιζέλος αναμένεται να έχουν αύριο νέα συνάντηση με τον Τσαρλς Νταλάρα.

Πηγή: ΑΠΕ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.