Στη Μακάμπι ο Τσότσαλιτς

Οι αποχωρήσεις στον Πανιώνιο συνεχίζονται, καθώς ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης έκανε δεκτή την πρόταση της Μακάμπι Χάιφα γα τον Έντιν Τσότσαλιτς.

Οι αποχωρήσεις στον Πανιώνιο συνεχίζονται, καθώς ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης έκανε δεκτή την πρόταση της Μακάμπι Χάιφα γα τον Έντιν Τσότσαλιτς.

 Ο Βόσνιος αμυντικός, που σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη ξεκινήσει τις ενέργειες για την έκδοση των εγγράφων που απαιτούνται, αλλά και για την… μετακόμισή του θα αποχωρήσει από τον Πανιώνιο μετά από σχεδόν 2 χρόνια παρουσίας στην πλατεία. Έτσι, οι «κυανέρυθροι», που τόσο πολύ έχουν ανάγκη τα χρήματα, θα βάλουν στα ταμεία τους το ποσό των 350.000 ευρώ και θα περιμένουν το 10% από ενδεχόμενη πώληση του Τσότσαλιτς από τη Μακάμπι.
 
Η αποχώρηση του Βόσνιου αμυντικού, πάντως, δεν πρόκειται να γίνει άμεσα, με τον Άκη Μάντζιο να τον έχει, πιθανότατα, στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, αλλά και σε αυτό του πρωταθλήματος, με τον Παναιτωλικό.
 
Πλέον, στον Πανιώνιο εκτός του μέσου θα ασχοληθούν και με την περίπτωση κεντρικού αμυντικού, ενώ ήδη υπάρχουν παίκτες που εξετάζονται από την τεχνική ηγεσία των «κυανέρυθρων».
 
Μέσα σε όλα αυτά, ο Βιτορίνο Πατσέκο Αντούνιες, όπως πρώτο σας ενημέρωσε το Novasports.gr το βράδυ του Σαββάτου, αποτελεί παίκτη των «κυανέρυθρων», με τους οποίους υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος (δανεικός από τη Ρόμα).
 
Κάτι ανάλογο θα συμβεί την Τρίτη το πρωί και με τον Ντάνιελ Φερναντές, ενώ και οι δύο, αν κινηθούν γρήγορα οι διαδικασίες, θα δώσουν το παρών στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
 
Σε ότι αφορά τον τραυματισμό του Δημήτρη Κολοβού, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου των «κυανέρυθρων», κ. Κατσιφαράκη, ο νεαρός επιθετικός έχει υποστεί ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Πάντως, το αξιοπερίεργο είναι ότι ο Κολοβός δεν αισθάνεται πόνους στο αριστερό γόνατο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.