Σνάουτσνερ: «Θέλουμε εκδίκηση από την ΑΕΚ»

Μόνο την πρόκριση θέλουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ στο ματς της Τετάρτης για το κύπελλο Ελλάδος, σύμφωνα με τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.

Μόνο την πρόκριση θέλουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ στο ματς της Τετάρτης για το κύπελλο Ελλάδος, σύμφωνα με τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Ο Πολωνός αμυντικός τόνισε πως οι «ασπρόμαυροι» θέλουν «εκδίκηση» για τον περσινό αποκλεισμό τους από την συνέχεια της ίδιας διοργάνωσης και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το ματς της Τούμπας. Ο Σνάουτσνερ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103». Χαρακτηριστικά, τόνισε:

Για το τι κρατάει από το χθεσινό παιχνίδι:
«Κρατάμε τον ένα βαθμό. Δεν ήμαστε ευχαριστημένοι γιατί θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά στο χθεσινό παιχνίδι δεν ήμασταν τόσο καλοί στην επίθεση. Δεν κάναμε κάποια καθαρή ευκαιρία και αυτό ήταν ένα πρόβλημα χθες. Στην άμυνα ήμασταν καλά, γιατί η Ξάνθη έκανε μόλις μία ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο. Η ισοπαλία ήταν το σωστό αποτέλεσμα».

Για το αν η ισοπαλία χθες ήταν καλή για τη συνέχεια:
«Θα το δούμε στο τέλος. Αν νικούσαμε όμως θα ήταν πολύ σημαντικό για να αυξήσουμε τη διαφορά μας από την Ξάνθη. Θέλαμε τη νίκη αυτή, προσπαθήσαμε για αυτό, αλλά το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο».

Για το αν ο ΠΑΟΚ στο χθεσινό παιχνίδι, θύμισε λίγο την ομάδα του Σάντος:
«Ίσως και ναι, αλλά αυτήν την εποχή δεν έχουμε πολλές επιλογές στην επίθεση. Ο Βιεϊρίνια έφυγε, ο Γεωργιάδης ήταν τραυματίας. Έχουμε περισσότερους αμυντικούς στον πάγκο, στην επίθεση ήταν μόνο ο Γιάννου και ο Ρομπέρ. Αν κάποιος είδε το παιχνίδι, μπορεί να θυμήθηκε το στυλ που είχαμε με τον Φερνάντο Σάντος, γιατί είχαμε μεγάλη προσήλωση στην άμυνα και βγήκαμε λίγες φορές στην επίθεση».

Για τα τρία εντός έδρας παιχνίδια σε διάστημα έξι ημερών:
«Ελπίζω θα τα καταφέρουμε. Παίζουμε καλύτερα στο γήπεδο μας. Ξέρουμε ότι οι αντίπαλοί μας θα παίξουν αμυντικά, αλλά θα πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε τις δύο νίκες στο πρωτάθλημα και την πρόκριση στο κύπελλο».

Για τη δική του παρουσία και όσα είπε ο Μπόλονι μετά τον Λεβαδειακό:
«Σέβομαι τις αποφάσεις του προπονητή. Σαφώς και θέλω να παίζω σε όλα τα παιχνίδια. Δεν ξέρω κάποιον που δε θέλει να αγωνίζεται την Κυριακή. Δεν είναι και εύκολο να παίζεις βασικός όταν έχεις καιρό να αγωνιστείς. Δεν είναι εύκολο να είσαι στο πνεύμα της ομάδας, όταν παίζεις για ένα παιχνίδι και μετά απουσιάζεις. Ελπίζω χθες να έκανα αυτό που θέλει ο προπονητής μου μέσα στο γήπεδο και από την πλευρά μου θα συνεχίσω τη δουλειά μου».

Για τη νέα σελίδα που υπάρχει πλέον στον ΠΑΟΚ:
«Πιστεύω ότι δε θα χάσουμε την ποιότητα της ομάδας και δε θα πέσει το επίπεδο. Φυσικά, έφυγε ο Βιεϊρίνια που σκόραρε πολύ, που έδινε ασίστ και είναι δύσκολο να βρεις έναν ποδοσφαιριστή που να τον αντικαταστήσει. Έχουμε τον Γεωργιάδη τώρα, θα πάρει την ευκαιρία να παίξει και πιστεύω ότι μπορεί και αυτός να σκοράρει πολλά γκολ και να μας βοηθήσει. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι και πάλι ψηλά στη βαθμολογία».

Για το αν το παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ έχει ξεχωριστή σημασία:
«Θα είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Θυμόμαστε τι έγινε πέρσι, όταν μας απέκλεισαν από τον τελικό. Πρέπει να πάρουμε τη ρεβάνς και να τους αποκλείσουμε εμείς. Δεν είναι δίκαιο όμως να παίζουμε Κυριακή με τον Εργοτέλη και η ΑΕΚ να παίζει μία μέρα νωρίτερα. Έχει μία μέρα παραπάνω για ξεκούραση και αυτό είναι σημαντικό όταν παίζεις τρεις μέρες μετά. Ελπίζω ότι θα νικήσουμε και θα αποκλείσουμε την ΑΕΚ. Ήρθε η ώρα για τη ρεβάνς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.